Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Za tydzień i trochę kończy dwa lata - kiedy to minęło? No nic, do następnego ssaka w takim razie, o ile się taki u nas jeszcze kiedyś pojawi
Zakupię jutro lecytynę, jak będę wracać od gina.
super, że poszło bez protestów
Katka, około 18-21 miesiąca przypada szczyt potrzeby ssania, też zęby zaciskam, bo Nat jak noworodek ostatnio, co 1,5-2 h
Fajnie, że o tym piszesz, jakoś mi lżej na duszy, jak mogę sobie moje dziecię usprawiedliwić :) Wszyscy mnie pytają co ile Miśkę przystawiam a mi się wstyd przyznać, że Ona niczym niemowlę
Dosłownie :) Już był taki czas, że w dzień ssała rano i wieczorem a teraz...
Co 1,5 - 2h "cycy" a o nocy już nie wspomnę :)

Mam pytanie do mam, które odstawiły dzieci od piersi, w wieku podobnym do Majki. Jak je teraz usypiacie?
Jakie u Was były pierwsze noce?
Tyle, że ja odstawiłam go po prostu od razu w jeden dzień czyli nie dostawałjuż ani w dzień ani w nocy. U nas tylko to wchodziło w grę...choć oczywiście nie polecam takiego odstawiania
Najlepiej jak dziecko uda się stopniowo odstawić...wiadomo....
Jak jest śpiąca, to mnie ciągnie na łóżko i woła am am am.. Boje się jutra. I nie wiem, czy od razu zlikwidować cyca do snu, czy potem..?
[/url
(zresztą opisywałam Wam moje odstawienie i mój ,,bol,, z tym związany). Ja tlumaczylam malej już od jakiegoś czasu,ale i tak było trudno,bo jak tylko mnie poczula to chciała piers.(te 3 dni wyjazdy trochę ,,ulatwily,, mi zadanie z odstawieniem,bo już 3 noce nie dostawala piersi do snu). Teraz zasypia przytulona do mnie i glaszcze piers. Kiedys wydawalao mi się wręcz niemożliwe,ze zasnie bez piersi w buzi