Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Aaa, i jeszcze jedno do Ciebie, Ev. Napisałaś, że nie chcesz karmić dwulatki. Dlaczego? Jak nie masz ochoty, to oczywiście nie odpowiadaj, pytam z ciekawości o poglądy
Eveke, na szybko piszę, więc odwołam się do Ciebie, bo mi wczoraj utknęło w pamięci nie bierz tego personalnie to, że Ninka ma DOPIERO 13 miesięcy nie znaczy, że nie potrzebuje już jeść w nocy. Dzieciaki mogą jeść nawet do 3-cich urodzin i to normalne. Zauważ, że dziecko jak śpi, to rośnie i to wcale nie jest przenośnia. Podczas snu dziecka wytwarzają się duże ilości hormonu wzrostu, młodzież wybudza się na jedzenie, bo jest ewidentnie głodna. Więc jak planujecie odstawić dziecko od piersi w nocy, a ono będzie się dalej budziło, dajcie coś do jedzenia, to nie jest niezdrowe, minie, kiedy będzie taka możliwość.
Aaa, i jeszcze jedno do Ciebie, Ev. Napisałaś, że nie chcesz karmić dwulatki. Dlaczego? Jak nie masz ochoty, to oczywiście nie odpowiadaj, pytam z ciekawości o poglądy
w moich oczach dwulatek to duże dziecko, już chyba kiedyś o tym pisałam... oczywiście jeśli w nocy będzie chciała się napić to nie ma problemu , ale nie żeby mi bluzkę rozbierała w ciągu dnia czy cycowała w ciągu dnia... to duże dziecko i powinno jeść posiłki stałe
ale nie wyobrazam sobie odstawiac 2-3 letnie dziecko ktore bedzie mi glaskalo cycki i rozczulajacymi tekstami prosilo o nie... no jakoś nie widze tego u siebie...