Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Dobrać nalepiej po porodzie, bo nie jestes w stanie przewidziec rozmiaru.
Na poczatek radze kupić jeden tani jakiś miękki, bez fiszbin, bo i tak bedziesz potrzebowala takiego do spania.
Ile sztuk należałoby zakupić na początek - przed porodem?
Jak dobrać rozmiar ?
A wkładki laktacyjne ? Używałyście tych z Rossmana?
Elyanna, gdyby tak często mleko na początku tryskało na prawo i lewo, to połowy problemów z tego wątku by nie było...
a ani razu nie spałam w staniku;)
) to po okresie karmienia piersi do pasa ;]
bo teraz już używam biustonoszy sprzed ciąży.
ja swoje przerabiam, znaczy, kupuję zwykły, miękki z fiszbiną i robię karmnik, dodatkowo muszę zwężać obwód, bo nie spotkałam 60G jeszcze
zazwyczaj kupuję Bravissimo, są chyba najmniej rozciągliwe. Wszystkie 65 mi się podwijają do karku, a te jakoś jeszcze trzymają się w obwodzie.
Jeśli będziesz potrzebować, to zawsze możesz męża wysłać. Albo pociąć tetrę (zdrowiej), albo uszyć sobie wielorazowe wkładki (jak mało przecieka są w sam raz), albo nie używać, bo i tak może się zdarzyć.
ale katastrofy też nie ma. Biust zmniejszył mi się w stosunku do tego, co było przed ciażami, jednak to chyba indywidualna sprawa.

jednak to chyba indywidualna sprawa.
Zaczynam się zastanawiać, co będzie jak przestanę karmić, bo ostatnio widzę, że tendencja jest raczej w stronę dalszego zmniejszania
Może w ogóle zaoszczędzę i przestanę nosić staniki...
Zaczynam się zastanawiać, co będzie jak przestanę karmić, bo ostatnio widzę, że tendencja jest raczej w stronę dalszego zmniejszania