Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Ok 3 tygodnia się zaczyna (przynajmniej spotkałam się z takim poglądem)

Czasem wysypuje a czasem nie. To jest dziwne.

Nana,super wieści!

ale jak nie czujesz się komfortowo a mały Ci pozwoli, to możesz w chustę wrzucić, ponosić na rękach, czy dać tacie, żeby się nacieszyli sobą. No ale niektóre maluchy tego nie akceptują i tylko pierś ma być i koniec
To karmienie na żądanie tak ma właśnie wyglądać ?
W sensie żadnych granic, żadnych ograniczeń ?

doba cycozwisa upływa właśnie na ciągłym ssaniu/ spaniu z cycem w dziąsłach/ robieniu kup i ulewaniu
Teo, a przeszkadza Ci to, że on tak wisi?

] na coś o co prosi a ja nie mogę akuratnie.

No nic, zostal mi jeszcze, jak to Teo mówi, stary pastuch :P

czy takie mleko po 8 godz, z takich piersi nabrzmialych i goracych, mozna bez obaw dziecku podawac? Nie jest ono jakies stare czy cos? Nie bedzie jej bolal brzuszek? Nie zaszkodzi takie mleko?

Ale to było dawno, aż mi się wierzyć teraz nie chce
W każdym razie wyrosła błyskawicznie - z wiszenia, ulewania i w ogóle. Będzie dobrze 
A potem okazało się, że Natalia tak koszmarnie ulewa, że wszystkie były nonstop w użyciu i nieraz brakowało
. Jeśli czujesz bardzo duże napiecie,ze az boli,to możesz trochę upuscic recznie np.pod prycznicem i wtedy poczujesz duza ulge i pozwoli to dotrwać do kolejnego karmienia.
. tak moze byc i mu to kiedys sie poprzestawia czy mam swoje zycie totalnie przeprogramowac na tryb nocny?

Pediatra powiedziała, że już w 5 tym msc. mogę dawać małemu kleik ryżowy raz dziennie
I mam rozpiskę z gotowymi słoiczkami na początek, bo samemu nie opłaca się robić