Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
?? no nie no jasne możne wejść na forum zajumać czyjeś zdjęcie a na innym forum napisać że to własne. Tak samo jak można wejść do sklepu zabrać co się chce i wyjść mówiąc ja tylko wziełam Nie wiedziałam,że tak nie wolno.
nie chcę,nie chcę marnować swojej przyszłości
nie poszłam dziś do szkoły bo jest mecz Polska Niemcy
talinka o to mi chodzi, bo nie miałabym jak wrócić do domu
olimpijka w jakim sensię robię w konia? mówię Paniom teraz całą prawdę. Nie mam już po co kłamać. i chcę już kłamać,nie chcę niszczyć przyszłości. Błagam panie o przebaczenie!
Moim zdaniem jest to sprawa karna, dziewczyna robi Was w balona. Nie dotyczy to mnie bezpośrednio, ale uwierzcie, że to nie będzie koniec. Nie wierzę, że chodzi do szkoły, nie wierzę, że ma tyle lat ile podaje ... Uważam, że jest to osoba, tak naprawdę nie wiadomo, czy nie facet. Pisać może wszystko ! Dziewczyny z tym trzeba walczyć, domyślam się, że będąc w ciąży nie myślicie o tym, bo macie tysiąc ważniejszych spraw na głowie, ale wykorzystywanie Waszych zdjęć do celów tworzenia nowej tożsamości jest KARALNE ! To tak jak z pedofilią i innymi chorobami, które funkcjonują w dobie Internetu. Róbcie, jak uważacie, ale moim zdaniem "wybaczenie" jest zwyczajnym zamiataniem problemu pod dywan.
A kraść zdjęcia dla prowokacji
Gdyby ktoś wreszcie zgłosił sprawę do odpowiednich organów, ubaw by się skończył.
OK, nie dyskutuję ... Bo widzę, że nadmiernie się tylko podekscytowałaś
Uwierz, że zgłosiłabym, ale mnie ta laska, czy ktokolwiek to jest, NIC NIE ZROBIŁA
Ashanti_88=Sasetka88=Crayzollka88=?... (rozstrzygnięcie jutro, chyba, że się sama to osoba ujawni).