Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hahaha, ależ rozentuzjazmowany tłum i pospolite ruszenie! Paulinko - jeśli jesteś TROLLem to piątka z plusem za niekwestionowane osiągnięcie celu :-)))
Kiedys na forum staraczek po30tce udzielilam sie wlasnie broniac owych staraczek-gdyz byly atakowane przez nie jaka aborteW ze sa stare a zachowuja sie jak gowniary czy cos i ze one przynosza wstyd czy cos-kurde co za franca-gdybym wiedziala to bym jej puscila wiazanke-teraz prubowalam zostawic u niej komentarz pod wykresem-ale komentarze sa zablokowane-czyli sie wydalo i zatkalo ta bladz!!!!
o jest i Monia od niemieckiej klawiatury
i ja byłam przyjaciółką aborty/puzzle. Na żadnym etapie nie wzbudziła moich podejrzeń - wysłala mi zaproszenie, bo leczyłam się za pomoca naprotechnologii, a ją interesował ten temat - normalka.
Nasza znajomość była dość krótka, ale mimo to ja starałam się co raz do niej zajrzeć, coś napisać itp, ale ona udzielała się tylko na forach i pod swoim wykresem. do mnie rzadko zaglądała - chyba, że zwróciłam się z bezpośrednim pytaniem do niej (a jakże!), dlatego w ostatnim czasie nosiłam się z usunięciem jej z listy, bo nie interesuje mnie taka jednostronna znajomość.
nikogo nie wyzywalam-walczylam z abortaW...a tu sie okazal zonk i bardzo dobrze!!!