cos mnie normalnie trafi na ta nasza pipidowe... owszem maja fishera ale same te drogie zabawki od 100 w gore. kulki sensoryczne sie jzu rozeszly i nowej dostawy przed swietami nie przewiduja... dobrze ze jest jeszcze allegro
w BOBOMARKET czesc zabawek (m.in fisher price) jest tansza niz na allegro od 1 do 7zl. nawet no a przesylka 9.90 nie zaleznie od ilosci zakupionych przedmiotow wiec sie oplaca
Ania ale należałoby uwzględnić koszty wysyłki ... wolę kupić w sklepie zabawkowym bo mam niedaleko a np smyk ostatnio ma tego wiele tak samo jak Auchan czy też inny dziecięcy...
Lady no jesli masz taka mozliwosc to oczywiscie, ja jak wiesz nie mam w okolicy hipermarketow smyka ani tym podobnych a w naszym "dzieckowym" i w hurtowni rzeczy te ktore akurat chce kupic sa jeszcze drozsze niz te z bobomarket po doliczeniu przesylki :)
Wczoraj byłam u koleżanki która ma teletubisia, tego fioletowego z tv z brzuszku u Matusiowi podobała sie ta zabawka, ale myśle że chyba piesek z fisher price czy kubuś z reklamy w tv będą bardziej edukacyjne.
Myszorko mowisz o tym Kubusiu co to spiewa i opowiada bajki? znajomi chcieli dziecku kupic zabrali do sklepu no i ich coreczka nie wykazala najmniejszego zainteresowania a sami znajomi stwierdzili ze w tv wyglada fajnie ale w rzeczywistosci zadna rewelacja. a co do pieska to jesli myslisz o szczeniaczku uczniaczku to nie wiem czy warto juz teraz w niego inwestowac... niby jest napisane ze to od 6 miesiecy ale wg mnie to jest raczej prezent na roczek bo taki maluch niewiele jeszcze zrozumie... ostatnio w ktorejs z gazet bylo ciekawie opisane wybieranie prezentow i ze nie warto kupowac zabawek na wyrost bo malucha mozna latwo zniechecic
a Kacperek dostanie na mikołaja pana Metke ;) ostatnio we wsyztskich zabwkach strasznie interesuja go metki :) wiec taki Pan bedzie super :)
Lady ty moze bedziesz wiedziała :) mozna kupic w smyku pana metke ?? nie widzialas moze?? zerkniesz jak bedziesz w smyku ??:) ja mam do smyka troche drogi ktorej nie pokonam wozkiem :(
kfiatuszku hmm w smyku nie widziałam a na pana metkę zwróciłam już jakiś czas temu uwagę bo jest śmieszny i tez na allegro..... ale jeśli tylko zauważę to dam Ci znać... wczoraj buszowałam na zabawkach smykowych ale nie przemknął mi Pan Metka przed oczami!
oki dzieki ;) moze w m1 w smyku bedzie ;) ale tam musze mame wyslac bo pracuje w realu a ja niestety wozkiem sie nie dostane no bo do busika z wozkiem nie wejde ;) a mam rabat na smykowe zabawki 10 %;) niezbyt duzo alezawsze cos ;)
kfiatuszek to i tak dużo .... z pewnością na dniach będę w smyku bo ostatnio nawiedziłam już dwa i nawiedzę jeszcze inne,,,, szukam kurteczki zimowej dla Julci :) to przy okazji zobaczę dokładnie albo zapytam!
hahaha super Pan Metka jak przypomne sobie metki ze wszystkiego poobgryzane przez dzieciaki (czytaj Gabryśkę) to się zastanawiam nad takim P.M ale nie wiem czy Weronik będzie miała też apetyt na tą najbardziej interesującą część zabawki :D Na allegro koszt 33zł wzwyż plus przesyłka :(
Dziewczyny zastanawiałyście się nad fotelikami do karmienia? Któraś juz ma jaikś fajny bo nie mogę się zdecydować...co myślicie o takim http://www.allegro.pl/show_item.php?item=269634705&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0A%09%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0A%09%3Ci%3EMoje+Allegro+%3E+Aukcje+%3E+%3Ca+href%3D%22%2Fmy_allegro.php%3Fpage%3Dauctions%26type%3Dwatch%22%3EObserwuj%C4%99%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E
Magg widzialam te krzeselka na zywo i sa nieglupie, w temacie wyprawkowym bylo o krzeselkach pare stron temu. Myszorka tez juz cos kupila ale rozkladane. ja ogolnie jestem zwolenniczka krzeselek ktore mozna przerobic na krzeselko i stolik oddzielnie. mam po Gabrysi drewniane. przetrwalo i wczesne dziecinstwo i nawet obecne czasy :)
Jemma praktycznie identyczne jak to co my mamy. rozni sie jedynie tym ze nasz blat jes taokraglony po zewnetrznej stronie :) jak spojrzalam na cene to az meza zawolalam. pare lat temu kosztowalo ponad 2 razy tyle!!
No za nasze ja też sporo płaciłam. I dlatego nawet zastanawiam się czy reperować nasze (Pan powiedział że koszt około 50zł) czy też kupić nowe. Hmm jeszcze nie wiem i tak jeszcze czekam jakieś 2-3 miesiące z naprawami. Może pojadę na giełdę i będą jakieś inne tanie- mam na myśli takie plastikowe z regulacją i oparcia i wysokości. Nie wiem jeszcze aż tak się nad tym nie zastanawiałam a powoli trzeba bedzie
Też mi się to podoba Iwa tylko marzyło mi się na kółkach bo lubię jak dziecię siedzi z nami przy stole i je - na tym też można ale to jednak spory i nie składany mebel - miałam drewniany przy Franku i fakt używał go długo potem jako stolik... sama już nie wiem zgłupiałam całkiem...
Magg u nas Gabrysia dalej uzywa drewnaniego... no i jej stolik robi jako stolnica - raz w roku walkuje ciacho i robimy.... swiateczne ciasteczka kruche i zawsze na jej stoliku bo jej wygodnie wycinac :)
Ja Cię rozumiem Aniu tylko u mnie ono musi się przemieszczać z kuchni do dużego pokoju a nosiłam Franka krzesło i wiem jak to było... no zagwostkę mam najgorsze te cen wrrrr
Magg to krzesełko u mnie się świetnie sprawdziło... kursowałam z nim po całym mieszkaniu z Adrianą! ( mam w innym zestawieniu kolorków ) Teraz do Julci będzie jak znalazł a jak podrośnie to w IKEA kupię stoliczek mały z krzesełkiem :))
No widzisz Aniu u mnie się jada bo mam małą kuchnię a obiady jadamy rodzinnie wszyscy przy stole więc zostaje duży pokój Lady no właśnie o to mi chodzi dlatego szukam i szukam jak jest fajny to ma tylko 2 kółka a jak ma 4 to cena kosmiczna!!!
Aniu u mnie niestety nie ma komisu :( ale to zmartwienie na inny dzień - dziś szukam po znajomych kurczaka, królika lub indyka - i chyba jutro będę mieć kurczaczka aczkolwiek rozbawiło mnie pytanie - to twoje dzieci mają pomysły na Mikołaja, kurczak to na wielkanoc :D no ale znajdzie się taki "domowy" i to mnie cieszy :)
Magg mój też ma dwa kółka w tylnej części. Wystarczy, że lekko go pochylę i mogę się przemieszczać! poza tym jest jak dla mnie na tyle lekki, że bez problemu podnoszę! Moja kuchnia to taki tramwaj, wąska i niezbyt długa!