Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

. Trzymam za Ciebie kciuki .

mi gina powiedziala, ze jak piersi bola, to normalne, bo tak ma byc, to sie ucieszylam, ba zawsze mnie bola w drugiej polowie, glowa do gory!:)

)
a tu nic i teraz zaczeliśmy tak na serio
doprowadzam cie do porzadku i po lapkach dostniesz za dolowanie sie, wiesz, ze podly humor to typowe w II fazie cyklu? jak mozesz pisac, ze kolejne cykle tez beda bezowulacyjne? jak nie masz pewnosc ze ten aktualny jest? tylko monitoring cyklu u DOSWIADCZONEGO gina daje odpowiedz czy byl dominujacy pecherzyk i czy pekl i czy zostalo po nim cialko zolte...ale to musi byc fachowiec a nie jakos mlodzik co ci powie "pani sie wyluzuje i nie mysli wciaz o ciazy prosze przyjsc po 3 latach nieudanych prob"
aha testy z allegro od ewy analityk sa bardzo dobre jesli w tym cyklu nie wyjdzie to urzyjesz je w nastepnym one pomoga uchwycic moment owulacji wiec bedziesz mimo tempki i sluzu itp.jeszcze miala jedna dodatkowa bron...
czy maz ju zrobil badanie nasienia? ale takie w klinice leczenia nieplodnosci ?
. A myśle , że zaden mi nie powie , ze mam przyjsc po 3 latach , jesli popatrzy na mój wiek -29 lata i staz w małżeństwie - ponad 9 lat .

a musze tyle spraw pozałatwiać - koszmar. No ja nie pracuje siedze w domku z psiakiem , a wczoraj sie dowiedziałam że MM bedzie do soboty pracował od rana 7.00 do 23.OO - dobrze że to nie czas starań i prztulańska - bo kiepsko bym to widziała .
.
pojezdzilismy ciut po wybrzezu anglii i tak zlecialo..wczoraj caly dzien sprzatanie, pranie i takie tam ogolnie ok..kurna chyba zaczne ten olej z wiesiolka stosowac lub siemie lniane nie wiem co lepsze wiecie cosik?? tu pogoda w miare ale jest chlodno...nic nie kumam z tymi waszymi czasami przytulansk..macie jakies wykresy czy cos? gdzie mam wlezc?