Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Podglądam Was na tym wątku już od jakiegoś czasu 
 Na 28dni jestem prawie 2 lata, tak mi się do tej pory życie układało, że nie mogłam sobie wcześniej pozwolić na dziecko. Teraz jednak dłuższego odkładania już "nie wytrzymam" 
 Wprawdzie póki co drugi cykl z kategorią "szczęśliwy traf", ale jakby nie było to jednak starania 
 Łatwo nie będzie, bo leczę nadczynność tarczycy spowodowaną Gravesem-Basedowem, w kwietniu przeszłam też operację usunięcia torbieli endometrialnej. Na razie staramy się skupić głownie na przyjemności ze starań, bo co możemy więcej zrobić... Leczę się, dodatkowo biorę prenatal i kwas foliowy oraz wit. B6 i magnez. RoxyEwa chusteczkowo masz z tymi mężowymi wyjazdami... Trochę mam podobnie tyle, że nas dzieli "tylko" niecałe 500km, więc zawsze można chcociaż na weekend wykombinować spotkanie, a że pracuję w oświacie to mam sporo wolnego w ciągu roku
Nigdzie nie mogę znaleźć informacji jaki powinien być pęcherzyk na takim etapie ciąży

w Holandii do 12 tygodniaU mnie na Islandii też tak jest do 12 tygodnia nie reagują jesli coś zaczyna się źle dziać. Ale chyba zależy dużo od lekarza np. moja siostra zaszła w ciąże test był pozytywny i miała typowe objawy ciążowe poszła uradowana do lekarza był to ok 6 tydz. a on nawet jej nie zbadał i kazał przyjść jak minie 12 tygodni. Na szczęście wszystko było dobrze i z późniejszej opieki była bardzo zadowolona, urodziła zdrowego synka.