Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale to by było niebezpieczne co wieczór wino balkon pogaduchy w końcu zapomniałybyśmy jaki jest nasz cel hahahah i po co to wino co wieczór 
jak gdyby nas nie mogli pokierowac na badania wczesniej. Nie mowie ze po miesiacu staran ale rok czasu to bardzo dlugi okres a do tego przez tyle czasu to czlowiek sie moze zalamac ze nie wychodzi i zaczyna sie zastanawiac co jest przyczyna, wiec na dobre to nie wychodzi.
inaczej dalej by mowila prosze cieszyc sie sexem probowac itd a tak teraz bede wiedziec na czym stoje

bo zaczynam łapać maaaaasakrycznego doła dzisiaj 3ci dzien jak nie moge sie pozbierac, nie wiem mam wszystkiego dosyc.
Mylse ze zlapalam dola bo moj M wraca dopiero w weekend i mysle ze w tym cyklu bedzie juz za pozno na proby i to chyba mnie tak zdolowalo. W sumie pewnie i tak by sie nie udalo bo tak mysle ze moje pecherzyki nie podrosly pewnie sa tak male jak w zeszlym miesiacu ale zawsze bym wiedziala ze chociaz probowalismy a tak 2gi cykl wogole bez staran -szlag mnie trafia. Przeciez to czlowiek moze sie wykonczyc tym ciaglym mysleniem
Wlasne czytam o PCOS itp i zaczynam widziec u siebie wszytskie dolegliwosci o ktorych mowa w necie

poza tym jest duzo dziewczyn, ktore zaszly w ciaze z pcos wiec to nie jest az taki straszne:) glowa do gory:) jak maz wroci to od progu zacznijcie sie starac-im wczesniej tym lepiej, a moze sie uda?:) obydwoje wyposzczeni