Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
NPR wybiera się ze względu na skuteczność i zdrowie.
Pamiętam, jak to jest być 100% początkującą, zaczynać dopiero naukę metody i mieć dużą motywację do odkładania. W tej sytuacji anty jest niepotrzebna, a nie wskazana.
ja też jestem początkująca ale dziewczyny co stosuja metode angielską pomagają mi
Z powodu swojej ignorancji zmarnowałam dziesiątki cykli teoretycznych ze szkodą dla siebie.
Tak na prawdę dopiero po kilku miesiącach od porodu można zacząć się obserwować na nowo,a i tak potrzeba czasu żeby znów nauczyć się siebie :)
Podobnie jest kiedy ktoś zaczyna się uczyć konkretnej metody obserwacji,a nie może sobie pozwolić na ciążę w danym czasie...ja myślę,że jak najbardziej wskazane jest wtedy dodatkowe zabezpieczenie przed możliwością zapłodnienia...
i to nie jest RETICULUM Twoje tylko odosobnione poczucie;) Amazonka już nie raz podobne uwagi czytała, będzie czytała zapewne i... nic a nic sobie z tego nie robi. proponowałabym nie zagłębiać sie z takie BOTOWE dyskusje;))) Karinazosia, nie czuj się jak intruz! Amazonko, nie obraź się, ale czasem Twoje komentarze i odpowiedzi pod wykresami czy na forum sprawiają wrażenie jakbyś była botem
Zapytam zwolenniczki prezerwatyw po porodzie - ile widziałyście wykresów poporodowych? Z iloma użytkowniczkami aktywnie się obserwującymi w tym czasie utrzymujecie kontakt? Może warto się tym zainteresować, może coś was przekona do zmiany zdania.
Po porodzie każdy jest początkujący.
Ten, kto nie nauczył się metody.