Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Sorry, ale zacytuję spod twojego wykresu: ta szyjka to nie wiem co to jhest
Zalecam gruntowną lekturę książki a może potem rzeczową dyskusję na tym forum.
O to, to Może inne części ciała też się pogubiły?
A Ty co masz do mojego dzieciak? zwłaszcza po przeczytaniu tego zdania z profilu "koleżanki"
Mam na imię Beata mam 32 lata. Mam trzy letnią córkę Jessike, jestem po dwoch aborcjach
Nie wchodzi dlatego chce te wykresy robic. No, chyba że trzecia aborcja też wchodzi w grę...
--
A tobie o co chodzi, co ci sie nie podoba nawet jej nie widzialas a mi sie dzieciaka uczepilyscie. beatka2008: A Ty co masz do mojego dzieciak?
Jessssuuuuu.......
--
chyba napisalam ze w necie lubie poczytac to i tego sie nauczylam kiedys na innym forum od prawa jak komornika mialam. Tam to był poziom prawnicy sedziowie i wszyscy na pan pani mowili a tu to nic szczegolnego nie ma poza tym ze wiekszosc ta cholerna ksiazke juz przeczytala tylko szkoda ze nie chca powiedziec co tam mniej wiecej napisane jest. Beatko, świetnie radzisz sobie z cytowaniem i ogólnie poruszaniem się po forum
Ty ty sama trol jakis jestes, nie pozwalaj sobie bo sobie nie zycze!ja tu nikogo nie obrazam i nie wyzywam zapytalam grzecznie i spokojnie. po co karmicie trolla?
A moze do tej angielskiej ksiazka jest krotsza to bym zmienila poki dopiero poczatek? stosuję angielską- nie będę mogła Ci doradzić w szczegółach metody Rotzera...
Ty jacy ludzie? Cy to jest forum od naturalnej antykoncepcji? Chyba zadałam pytania na temat czy nie? Chce robic wykresy i w ciaze nie zachodzic tylko skomplikowane to rzeczy sa i tu chcialam pomoc uzyskac bo mi kolezanka powiedziala ze tu mozna, pierwszy wykres za darmo a potem sie placi ale pomoc za darmo caly czas. Więc co ze mna nie tak cos zle napisałam? Czy problem z tym ze czytac nie lubie? Skąd się tacy ludzie biorą???????????????