Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
na dodatek zrobili mi hcg i wyszlo ujemne?! lekarka stwierdzila, ze to @. Ale to niemozliwe w sumie, bo testy wychodza mi pozytywne, a robilam w przeciagu 2 tygodniu juz doslownie 10! i wszystkie pozytywne!!!!! wiec blagam powiedzcie mi, czemu tylko w szpitalu nie bylo widac ciazy i hcg ujemne wyszlo? Czy to moze byc pomylka loboratoryjna z tym hcg? W piatek bylam rowniez w szpitalu (tym samym) i mialam takie same wyniki i wypisana karte informacyjna jak dzis, czy jest mozliwe, ze pani lekarz nie chcialo sie zmieniac informacji o moim stanie? z czego nie powiem, nawypisywali mi tam takie glupstwa i nie prawdy, ze mam ochote podrzec ta kartke i spalic! przykladowo pytali sie mnie o nudnosci i wymioty, potwierdzilam, ze je mam i co? wpisali mi, ze nie mam...:/ tak samo jak z szyjka naklamali, bo moj gin powiedzial mi, ze mam otwarta, a oni to potwierdzili, ale wpisali mi, ze mam zamknieta...;/ o co tu chodzi? czy ktos mial podobna sytuacje? dodam, ze ciaze potwierdzalam poprzez usg u 3 ginekologow (po za badaniem w szpitalu, gdzie tam dwie lekarki, stwierdzily, ze nie jestem w ciazy). Prosze kobietki o pomoc ;(
To że nie wiadomo tak naprawdę kiedy są dni płodne trudno jest ocenić jak się ma raz 30 dni a później 38 dnimialam dac eee ale zle wcisnelam
dziewczyno po to sa obserwacje i kazda z nas obserwujacych wie kiedy ma okres plodny