Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Niektóre z Was miały takie szczęście, że miały takie mamy, dla których ten temat nie był tematem "tabu", u mnie w domu niestety był i może dlatego jest to dla mnie takie wstydliwe... temat... hmmm przypuszczam, że trudno mi by było z Wami rozmawiać tak w 4 oczy... jak byśmy się spotkały...
wiem, że tego nie zrozumiecie, ale to nie ejst takie łatwe... nie jestem osoba odważna i nie łatwo mi jest się przełamać...
Mareza... jak mam umrzec to i tak umrę na coś.. a wolę być tego nieświadoma... to jest moje podejście do życia... no niestety...Nie ma ludzi zdrowych, są jedynie nie przebadani A co mnie nie zabije to mnie wzmocni Nie prawcie mi tu kazań, bo zaraz wyjdzie, że powinnam zmienić w ogóle swoje całe życie, charakter, podejście do życia, rozwieźć się z mężem... itp, itd
Talinka... napisałam wcześniej, że nie popełnię błędów takich jakie moja mama ze mną popełniała... Ja i tak wiem, że z tym ginekologiem muszę się przełamać i pewnie jak już będę miała córkę (mam nadzieję) to inaczej ją pokieruję niż
Powiem Wam tak... na prawdę podchodzę poważnie do macierzyństwa... Jedne badania mam już za sobą, i te badania miały sprawdzić czy wszystko z dzidzią będzie ok ... chodzi o choroby genetyczne ... czy nasze geny z mężem ze sobą współgrają... Pewnie nie wiecie do końca o czym mówię....Jeśli ma ustrzec od złego coś moje dziecko to bym zrobiła wszystko... W sierpniu jak będę miała urlop udam się z mężem do ginekologa.