Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;) hehe Może żadna nic nie pisze,bo żadna z Nas nie była i nie jest zafasolkowana tylko zaciążona
Miiiła, już nie raz pisałyśmy, że odczucia są bardzo różne - każda z nas inaczej znosi ciążę, inne ma objawy, niektóre kobiety w ogóle nie mają żadnych! Pisałyśmy nie raz nie dwa o tym. Więc niech nie dziwi Cię brak odpowiedzi;) czy któraś zafasolkowana mi odpowie jakie były jej odczucia i czy w ogóle jakieś były??
a ja mam wrażenie, że to właśnie te nowe osoby akręcają tę atmosferę że nie są dobrze przyjmowane. Ten zwrot powtarzany jest jak jakaś mantra;) Niejeden raz "NOWA" dostała tutaj odpowiedź, pomoc itd. Ale jeśli pytanie ma sens... Twoje pytanie trochę wyskoczyło jak przysłowiowy Filip z konopii - taki jest temat wątku a ty po sześcciedziesiu stronach jego trwania zadajesz pytanie - podstawę;) Zresztą, że POCZĄTKOWE OBJAWY ciąży, trochę mącą - dziewczyny porównują swoje, do innych, nakręcają się, że są/nie są w ciąży, potem są rozczarowania itd. widzę,że nowe osoby na forum nie są zbyt dobrze przyjmowane
Wszystkie dokładnie prześledziłam. Co rusz ktoś nowy dopisuje swoje odczucia,więc zadałam pytanie
Hej, ja mam takie pytanie bo kurde jestem w 19dc, oczywiscie sie staram ale moja temp caly czas stoi mam 36.6 czekam i czekam aż w końcu będzie wyższa ale nic nie widac niektóre pisały że w 13,14dc mialy 37 st. boję się że może coś nie tak ze mną jest :(