Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Jedynie przed czym mnie gin przesterzegał to porządki i przygotowania przedświąteczne, bo ponoc zawsze przed świętami jest więcej ciężarnych na patologii ciązy, które przez szaleństwo przedświąteczne lądują w szpitalu na święta
Także mój małżon będzie miał przechlapane w tym roku hehehe

ale jak włozylam soczewki dalej kłuje i oko jest zaczerwienione

Jakbym ją miała ubierać w 62 to by mi chyba ze wszystkiego wypadała albo w ogóle bym jej nie widziała w tych ciuchach :) takze ja polecam kupic 56tki nie wazne od prognozowanej wielkosci dziecka
szczególnie, że jak się okazuje te prognozy często są zawyżane 
I jak ja nie bede wstydziła się w szpitalu albo do lekarza założyć przenoszone ubranie..
Ja w poprzedniej ciąży i teraz też nic nie brałam przeciwbólowego, a bolało mnie to tu to tam, raz mniej raz bardziej. Wiadomo, że gdyby to był ostry ból to inaczej, ale macica ma się rozciągać, ba nawet musi, więc ja bym tego nie wyciszała, póki nie ma wyraźnej potrzeby.

)...no i do przeprowadzki nie zamierzam tego ruszać (mam nadzieję, że przeprowadzimy się jakoś w czerwcu) a później jak córka nadal będzie córką to czeka mnie przegląd, ewentualna wyprzedaż tego co zbyt męskie i dokupienie kilku typowo dziewczęcych ubranek (niekoniecznie różowych) co by ludzie od razu nie mówili, że ładny chłopiec
;
;
;
;hm...no tj pisałam 56 kupić ale nie szaleć ;)
Ja mam wszystkie rzeczy po Miśku poupychane w kartony/ reklamówki i pochowane gdzieś po całym mieszkaniu (chowałam tam gdzie było wolne miejsce )
Ale ostatnio mnie naszło na porządki i wszystko przejrzałam po Nadii. Co chciałam to oddałam, reszta czeka w jednym kartonie na pranie, ale z tym to wiadomo jeszcze mi się nie śpieszy :) Ale kurde jakie te ciuchy maleńke.. to łza w oku po prostu 

milka1984: takze ja polecam kupic 56tki nie wazne od prognozowanej wielkosci dzieckaja też polecam 56 jednak na początek
Również polecam szczególnie, że jak się okazuje te prognozy często są zawyżane