Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie wiem dokłądnie jaki problem brzucha masz na mysli
hodzi mi właśnie o jakiś specyfik ujędrniający, pomagający się skórze na brzuchu "wchłonąć". Niby mam już 13 kg na plusie, ale w tej jak i ubiegłej ciąży większość idzie mi w brzuch.Po urodzeniu Mikołaja długo czasu zajęło skórze na moim brzuchu wrócić do formy i obawiam się, ze po drugiej ciąży może być gorzej
i ona z przejęciem opowiada, że również we własnym brzuchu ma "Dzidziocha"
sardynka z tego co widze na suwaczku twoj ma dopiero troche ponad rok wiec wiesz... moze nie wiedziec o co chodzi
chociaz znam dziecko ktore ma 4 lata i jak powiedzialam ze mam w brzuszku dzidzie to bylo w takim szoku ze patrzylo na mnie z otwarta buzia także ten...
Witam się nieśmiało :) TP wg USG mamy 19.10. Aktualnie 16 tydzień leci :)
I jeszcze pomysł - by może tym dziewczynom, które świadomie wybierają by nie znać płci brzuszkowego dziecia dopisać (niespodzianka) np?
jeslli masz to czesto i regularnie to jedz na ip sprawdzic bo byc moze skraca ci sie szyjka bo 21 tydzien to za wczesnie na skurcze przepowiadajace
A ja się dzisiaj martwię bo brzuch mi się napina... Nie wiem czy tak ma być... może to właśnie rośnie i skóra się rozciąga, ale jest to denerwujące uczucie Jak leżę to cały brzuch (szczególnie od pępka w górę) robi się płaski a tam gdzie podbrzusze taka bańka, dosyć twarda. Dziwnie to wygląda...
Zwłaszcza jeśli skurcze nie bolą.