Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wizytę u lekarza mam 14-ego i do tego czasu mam mieć zrobioną też właśnie glukozę. Po pierwsze 50g, a po drugie to nie za wcześnie???
Widzę, że większość za was ma to badanie powyżej 25 tygodnia...
Ufam mojemu lekarzowi, ale skoro 75g to standard to czemu w mojej klinice jest to 50? to ma jakąś różnicę?
Czy któraś z Was miała takiego krwiaka?
[/quote]
Anna nie ma co się zamartwiać ja również miałam tak wcześnie glukozę i też 50 a chodzę do znajomej lekarki która raczej na moją szkodę nie działa.
[quote=pitaja]Czy któraś z Was miała takiego krwiaka?
jedna noc bez pobudek, przespane 8h
Czy którąś z Was też męczyły takie bóle głowy?
i nie truję się tabsami
jak wytrzymałaś tyle czasu bez siku?
cały czas nie czuję parcia na mocz w nocy.
Wyszlo mi 135 czyli 2-3 tydzien ale liczac od zaplodnienia.Czy te normy biora pod uwage od ostatniej miesiaczki czy od zaplodnienia?Bo boje sie ze u mnie troche za malo jest tej bety
Roxy, nie zamartwiaj się. jeśli wynik jest w normie (az sprawdziłam na wiki28 i jest w normie), to nie ma po co się stresowac. te wyniki i przyrosty są bardzo indywidualną sprawą. Poczekaj na powtórkę, tylko zrób dokładnie po 48h, żeby potem nie bylo znowu stresu z powodu zlego policzenia przyrostu.ps: nie kazała Ci ginka zrobić tez PRG?
A czemu zapytalas o progesteron?To lekarze u kazdej kobiety zalecaja go robic czy jak?Bo ja w pierwszej ciazy nie robilam...
Teo mnie te palce u rąk już od dawna tak bolą, to przez puchnięcie. Potrzymaj je w zimnej wodzie, może ulży. Gorsze są te bóle aż do łokcia, wtedy to nic się nie chce robić.