Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W ogóle ja nie wiem kto to powiedział, że pod koniec ciąży dzieciaczki już mało się ruszają..
pod koniec ciąży dzieciaczki już mało się ruszają..
Powiedzcie mi dziewczyny czy któraś się orientuje jaki jest skrót na skierowaniu od lekarza badania na doustny test tolerancji glukozy...
"Porażka". Powiedział, że po porodzie wszystkie wnętrzności naturalnie wracają na swoje miejsce a pas uciskając brzuch powoduje, że wszystko jest ściskane i spychane w dół. Podobno miał już kilka pacjentek, które pluły sobie w brodę, że sięgnęły po pasy bo lądowały u niego z powikłaniami, np. nietrzymaniem moczu albo obniżeniem narządu rodnego. Krótko mówiąc, stanowczo mi ten pomysł odradził i zamierzam go posłuchać.
sama zastanawiałam się kiedy po porodzie można zacząć już ćwiczyć brzuszki
przespałam dzisiaj całą noc bez przerwy, tego mi było trzeba. By jeszcze bardziej poprawić sobie nastrój idę do fryzjera obciąć włosy :)
Ja miałam zakaz serduch w ogóle na początku
Ze względu na krótki czas po poronieniu
generalnie tak i owszem. Ale moja gin też wspomniała o tym żeby wstrzymać się w okolicy spodziewanej miesiaczki ale tylko niejako pierwszej (ja o ciążach wiedziałam przed @) mój lekarz powiedział, że jak ciąża nie jest zagrożona to seks można a nawet trzeba uprawiać....
--