Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie kojarzę aby któraś z Was budowała parterówkę, ale może się mylę? Może podpowiecie coś w tej kwestii? Np. dlaczego NIE parterowy?
a poza tym to kurczy się niestety kasa w tym roku na pewno nie położymy kostki i nie zrobimy ogrodzenia
ale się przynajmniej wprowadzicie :) Ogrodzenie to pikuś, kostka tak samo :)
nie my pierwsi i nie ostatni (patrząc po sąsiadach) będziemy wykańczać działkę "z czasem"...także tragedii nie ma...mam nadzieję tylko, że uda się zrobić coś w rodzaju pseudo trawnika z tyłu aby Misiek miał gdzie "latać" przynajmniej w te wakacje
Dokładnie. Ludzie budują się latami,chcąc nie brać kredytu. Przykładem są moi sąsiedzi i jedna znajoma.
przy małych dzieciach/ na starość to większa wygoda, bo nie trzeba biegać po schodach
My również jesteśmy w trakcie budowy parterówki, decyzja taka głównie ze względów wizualnych, a przy okazji na starość będzie łatwiej ;p
hopefully ale Wy to już widzę działkę macie prawie obrobioną i tuje? posadzone u nas góry, doliny i kupa śmieci z budowy...aż mnie szlag trafia jak na to patrzę
coraz częściej ludzie budują kilka domów w ciągu życia;)
Hopefully - fajna bryła budynku - co to za projekt?
w tym roku na pewno nie położymy kostki i nie zrobimy ogrodzenia
Na prawobrzeżu, jak najbliżej os. Bukowego.
Projekt robił znajomy, nie jest z internetu, ale dziękujemy, też nam się podoba, jak znajdę jakieś zdjęcia - wkleję :)
czerwinko a ten plot u was jako samodzielny plot jest postawiony czy montowany na ogrodzenie? Ja mam stare przesla troche podziiurawione ale jakas podpora by byly.
W sumie 5 lat za 200zl to nie jest az taki zly wynik. Szkoda ze tam przesylka taka droga :(
.