Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
baby jogger city select i mieć później, w razie czego możliwość "rozbudowy" o gondolę czy drugie siedzisko.
To ja się pochwalę nowym zakupem.
Jedynie bym ją zamieniła na BJCM no ale uparłam się na parasolkę to mam Inglesinę ;)
Matko jaka ja jestem nie w temacie... czyli ogolnie co to jest zwykla spacerowka, a potem masz mozliwosc rozbudowy? Wrzucilam w internet a w zesadzie w galesrie to widze praktycznie same podwojne od razu. Hmmm niby jest to jakis pomysl. Nawet dobry - jakby sama spacerowka byla jakas bardzo praktyczna i skladalna przy okazji to moze mozna by ja bylo zamiast "parasolki" kupic?
Na żywo zakochałam się jeszcze bardziej
Zastanawiam się tylko czy wybrać 3 czy 4-ro kołowca?
A to błąd bo trójkołowy lepiej się prowadzi niż czterokołowy BJCM, wiem co mówię trójkołowce płyną jak marzenie, obecnie mam nippera dla Jaśka i uwielbiam go prowadzić :) Nasze peg perego si mąż kazał sprzedać bo stoi i się kurzy, mimo lżejszej wagi i fajniejszej budki wszyscy wolą trójkołowca jakoś ;) Ja oglądałam trójkołowca, ale z natury jestem do nich uprzedzona i zdecydowanie będę brała wózek z czterema kołami.
Cena jest raczej normalna, a nie wysoka jak na wózek rok po roku tzn. 2 spacerówki + gondola. Przynajmniej ja tańszych nie widziałam a raczej droższe. Dla mnie minusem tego wózka było to, że jak jest zamontowana gondola, to nie można siedziska spacerowego zamontować przodem do kierunku jazdy. Moje dziecko wysiedzi w wózku, tylko jak wszystko widzi i to i tak nie zawsze. Przodem do mnie nawet 2 metrów nie pojedzie. Kupiłam ABC Zoom Design w wersji spacerówka + jedna gondola, jeszcze nie używany czeka do czerwca, także się okaże jak się sprawdza. Kupiłam używane spacerówki za 1/3 ceny na tablicy ( w stanie jak nowe) + dokupiłam w sklepie gondole, bo nie mogłam znaleźć używanej. Minusem baby jogger city select jest jego cena
Ramatha pisałam o espiro na 99 stronie.
czy nie wyrzuci się kasy w błoto i kasy takiej co wozek tyle wart nie jest ale jak mus
Cybex Callisto szczerze polecam
Emi_787
Ja oglądałam trójkołowca, ale z natury jestem do nich uprzedzona i zdecydowanie będę brała wózek z czterema kołami.
Chcialam kupic sobie znowu maclaren xlr w dziewczecym kolorze, ale jakims dziwnym trafem wozki ze sa teraz nie osiagalne w wielkiej brytani, zas w polsce mega drogie !!
Mary a obczajałaś BJCM na żywo?
Bo ja na razie wirtualnie jestem w nim zakochana
A gdzie szukalas w UK? Ja sprawdzilam pierwszy lepszy sklep i np. maja rozowy w John Lewis. Takze mozna bez problemu kupic :)
wydaje mi się, że przy takiej różnicy wieku pomiędzy dziećmi wózek podwójny jest konieczny. nie ogarniesz samodzielnego wyjścia z dwójką. bo Karolek będzie uciekał itp.
po prostu zjezdzam tylnymi kółkami
Oj tak tego XT widzialam i one sa dostepne, ale troche za bardzo oczo-jeb...ny ten róż... A mi chodzi o model XLR i ich nie ma prawie nigdzie. Nawet na stronie maclarena ich nie ma, a mi sie ten kolor marzy "LINK":http://www.pramworld.co.uk/maclaren-techno-xlr-dove-orchid-smoke#.U0r3mPl5PfJ
Rozumiem :) Tu w UK maja in stock i delivery w 24h. LINK\
oj nie tak łatwo, jak klikniecz w buy now, to cie przenosi na strone Baby & Co i tam juz jest niestety out of stock :(( Jestem napalona na niego i troche szukałam ich w uk i ja nie znalazlam na zadnej stronie poki co.
Nie bo zalezy mi na gwarancji poza tym sprzedalam dopiero co swojego starego xlr po to aby kupic nowy :D tylko nie sprawdzialm sobie ze beda takie jaja z kupnem nowego ;/ A uzywanego nie chcesz?
Madziauk, powiem ci ze mi sie podobaja XT maclareny, sa porzadne i stabile tylko ze waza 7kg. Np Questy sa lzejsze ale one nie sa juz tak porzadnie wykonane.
Nie wiem jak bedziesz uzywac wozka i czy ci go potrzeba np do wozenia zakupow itp. Bo jak na takie lekkie spacerki to Quest jest ok. Ale jak juz chcesz duzo z nim spacerowac i masz tez duze dziecko to minimum XT musisz miec.
Chodzi bardziej o spacery, by wazyl max 6,5kg, mial pasek do noszenia, bo bede go po schodach wnosic na 3 pietro po przeprowadzce (windy brak). No i by byl solidny, wygodny dla synka.
A nie wystarczy ci ta raczka co jest do noszenia z boku ?? Musi być pasek na ramię ?
Wspolczuje z powodu braku windy. Ja dzwigalam długo na pietro x-landera, porazka !! Później dzwigalam na pietro maclarena i nie było źle bo to były jedne schody
Mam McL XLR i buda sięga do samej barierki :-)
Od października, ale nie eksploatuję go jakoś specjalnie- średnio raz na dwa dni. Wygląda jak nówka, no ale też nie powodu wyglądać inaczej ;-) Jedyne co, to koła piankowe po pierwszym spacerze już na nówki nie wyglądały :D A powiedz mi jescze jak dlugo go uzywasz?
Z ta tapicerka to jak ja sie sciaga? Pan w sklepie (john lewis ) mowil mi, ze to mozna prac tylko i wylacznie recznie - bez sciagania. Jak to z tym jest? Moze facet byl nie doinformowany.
No chyba go powaliło. Odpina sie pare zatrzaskow i sciaga tapicerke z takich jakby nitów oraz odpina pasy.... max minute to zajmuje jak sie ma wprawe. Ja wszystko prałam, schnie max 2-3 godziny. Na samym koncu wytralam nawet w pralce bude, ktora tez sie latwo odpina.
Musze jeszcze poczytac o Maclarenach Quest.
Moze ktoras z Was go posiada?