Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wózek nie miał gwarancji??? Bebetto Magnum - wozek wytrzymal 8 miesiecy (kilka razy zlozony i rozlozony) wyrobila sie jakas zapadka blokujaca rame przed zlozeniem. Wozek oczywiscie do wyrzucenia.
Na pewno będziesz zadowolona :) Ja jestem nim zachwycona już któryś raz tu to pisze
Proszę o opinie mamy, które urodziły wrzesień/październik jak długo użytkowały gondole i jak się im w warunkach zimowych sprawdzały wózki.
Po opiniach Malisek i innych dziewczyn oraz obczajeniu wózeczka na żywo - też zdecydowaliśmy się w końcu na BJCM
karolinka81: Dziewczyny jestem mega zadowolona z mojego Baby Joggera City Mini GT rewelka naprawdę ;)
Dziewczyny a naprawdę żadna nie ma opinii o tym wózku w wersji z gondolą? Byłabym bardzo wdzięczna :)
JOIE - ktoś coś o nim wie?
Posiadaczki 3kołowców: Taki wózki są stabilne, tak szczerze? Jak dziecko się kręci, jeździ się po dziurach, wybojach - jak to jest? No i nie jest wywrotny przy przejeżdżaniu przez krawężniki i podczas jazdy po kostce? Jakoś sobie nie wyobrażam "zaufać" trójkołowcowi...
Mountain buggy urban jungle (ten wózek podobno płynie), bumbleride indie, emmaljunga (różne modele), brio go (super amortyzacja),jedo fyn (polecam gondolę), easywalker (np.sky,quatro).
Malisiek: wjeżdżam tym przednim kołem i podjeżdżam tak, żeby te tylnie dotykały do krawężnika i wtedy bez problemów wjeżdżam, nic się nie chybocze :)
dobry patent