Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja właśnie nie lubię parasolek. Denerwują mnie. Są super do sklepu czy na prosty i równy chodniczek ale poza tym moim zdaniem do niczego się nie nadają. Ja akurat mieszkam na takim osiedlu gdzie krawężniki ss wysokie, chodniki nierówne albo ich brak i potrzebuje wózka z dobrym zawieszeniem.

). Latamy z nim na wakacje, jeździmy na zakupy do centrum handlowego, jak Bąbel się zmęczy bieganiem chętnie wsiada do wózka. Uwielbiam ten wózek. Rozkładany na płasko, wielka buda, ktirą całkowicie można zakryć Maluszka. Fajny kosz na najpotrzebniejsze rzeczy. Bardzo polecam ! Bąbel waży 13,7 kg, więc na razie mieści się w danych producenta, ale wózek jest mega stabilny. Jestem pewna, że da radę.

Rozważam też valco sport
baby style oyster zero ? Podoba mi się wizualnie, ale nie wiem gdzie można go zobaczyć.
Miałam trójkołowego haucka (...) naprawdę nie polecam
W tym wózku ze zdjęcia zastanawiam się czy da się podciągnąć wyzej oparcie. Jeśli nie to dziecko nie będzie wygodnie siedziało.
Beznadziejnie się podbija, przy szybkim marszu wale stopami w stelaż

Jedyny minus to podbijanie pod krawężniki (wysokie, bo przez niskie przejeżdża) - podnoszę przód i jest OK, ale po podstawieniu przodu podnosząc tylne koła, przód wózka, z racji jednego koła, trochę się chwieje na boki. Ale nic to. Wózek świetnie się prowadzi, pchać można jednym palcem. Super daje radę na polnej, nierównej drodze. Budka jest genialnie duża. Wózek składa się jednym pociągnięciem za uchwyt w zgięciu siedziska. Rozkłada też szybko i prosto jedną ręką. 
Ten kolor masz?
;

;
ktos ma tego joie litetrax 4?
;
używałam do końca z tym podnóżkiem, nie było problemu
dwa razy dziennie składam i rozkładam, ładując do samochodu
Do samochodu też bardzo często go pakuję - mieści mi się w bagażniku bez zdejmowania kół.
I niech mi ktoś powie, że teraz matki mają LŻEJ :P
No joie można rozłożyć/złożyc w sekundę trzymając dziecko na rękach i zajmuje 1/3 miejsca mniej niż gondola w bagażniku.