Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i oszczędzanie mam we krwi. Praktycznie zawsze coś zostawało u mnie na koncie na koniec miesiąca. (inaczej teraz, kiedy jestem na macierzyńskim i dostaję mniej) Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie oszczedzac na dziecku, na rzeczy jemu potrzebne zawsze znajdzie się kasa, choćby spod ziemi)
) ale wszystko w granicach zdrowego rozsądku.Dobrze ,ze chociaż M umie zaoszczedzic i nadal to robi bo już mu tak zostało
Jak teraz zadbam to potem podciaganie za parę tyś nie bedzie konieczne. Nie oszczędzaliśmy też na dobrym materacu do spania i krześle do kompa, na dentyście i okuliście. Bo tu chodzi tak naprawde o zdrowie.
Pomysł z 5zł bardzo mi się podoba, zaraz jakiś pojemnik na nie znajdę ;)Ja też od kilku dni to stosuje, tyle że 5 zł. bardzo często się zdarza i już mi się tam spora suma nazbierała:)
I uwierzcie mi, że takie podjeście działa 

Wydaje mnóstwo kasy czasami na rzeczy nie potrzebne, a jak przychodzi wypłata to sklepy moje
A mój mąż wydaje tylko na to co potrzebuje
Więc jestem taki Kuba Rozpruwacz domowego budżetu. Parę razy próbowałam oszczędzać ale niestety.. 
Tak to mężowie z nami mają 

Ashanti wiesz też bym chciała coś mieć ale na tym zadupiu nie ma nic prócz budowlanki i spożywczaka.A co jest złego w pracy w sklepie? W ogóle przepraszam, że to napiszę ale te wpisy powyżej wyglądaj jak dialog dwóch pustych "blachar".

Zresztą nie muszę się nikomu tłumaczyć. To forum jest chyba o oszczędzaniu a nie o krytykowaniu stylu życia innych osób, nieprawdaż?