Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Frag, ale na pierwszym zdjęciu masz sos bez bazy pomidorowej. Nie da się go porównywać z sosem typu bolognese.
jak np robie blache pizzy to tez daje sloik czarnych oliwek, z 30-40dag sera zoltego, prawie cale pudelko passaty, 2 czerwone cebule, cala duza papryke, z 6-7pieczarek i z 30dag szynki a moja kolezanka powiedziala ze ona by z tego miala conajmniej 3 pizze
Ale te różnice dają fajny obraz sposobów gospodarowania:)--
Mam wrażenie, że jak mniej składników i dobrze ugotowany makaron to dopiero czuc smaki.
Czesto np. jemy makaron z cukinia i groszkiem, albo dynia i groszkiem bez sosu pomidorowego. Jak studiowałam we Wloszech to kolezanki-wloszki przywozily z domu ze wsi same lysznosci i to z wlasnych upraw i od nich sie nauczylam zjadac makaron z warzywami w czystej postaci.
ale 30 dag szynki na pizzy to dla mnie niewyobrazana ilosc
Np wejdę do drogerii - patrzę- jakis tusz nowy- no to cyk. I w koszyku.A to apaszka, a to koraliki, a to kawka na miescie, a to bluzeczka jakas....NIby nic a z tego horrendalne kwoty sie robią
ja najwięcej kasy wydaję na niekontrolowane zakupy.
Np wejdę do drogerii - patrzę- jakis tusz nowy- no to cyk. I w koszyku.
NIby nic a z tego horrendalne kwoty sie robią
i jeszcze u nas książki strasznie dużo kosztują. I te do pracy i te dla przyjemności
A jak na jakiś nowościach mi zależy to ebooki kupuję, bo taniej jednak i miejsca nie zajmuje w domu ;)))
No nie umiem czytac na ekranie i koniec...musze miec papier w rekach, inaczej zadnej przyjemnosci nie doswiadczam z czytania.
Ja tuż przed spaniem czytam, bo tak do poduchy... I zasypiam z tabem na nosie ;)))
Zakupów takich normalnych nie cierpię, nie lubię stać w kolejkach, nie lubię szukać między półkami...
pewnie zalezy co kto uwaza za duzo ;)
Dla mojego męża kanapka to pasta z twarogu+jajko+ew. jakaś padlina+cebula+pomidor. A kanapek na śniadanie zjada 5. I weź tu takiego karm