Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czytałam ale jeszcze muszę się dokształcić w tym temacie :) Piszesz że mydło zatyka - hmm no niby ok bo gliceryna jest tłusta a ona jest w mydłach, ale potem w praniu chyba jednak puszcza? czy nie? Dobrze robi też dodanie co jakiś czas sody do prania.
hmm w przypadku mojej pralki to jest mało ekonomiczne rozwiazanie :P Cykl codzienny (na nim najczęściej piorę) to 40st - dopiera nawet skarpetki dzieci więc jest ok - trwa godzinę. samo płukanie i wirowanie jak włączam trwa ponad 20 minut. Poza tym tetry i wkłady po zasiusianiu przepieram i tak - no niestety jak dla mnie trzymanie ich cały dzień zasikanych to smrodek w łazience :/ dlatego przepłukuje pod bierząca wodą tylko - ale przestają pachnieć inaczej :P A żeby nie puszczać pustawej pralki- prałam z ręcznikami, tylko wcześniej wrzucałam same pieluszki na samo płukanie i odwirowanie (żeby się jednak te ręczniki tak z tymi siuśkami nie kotłowały).
Co sądzicie o otulaczach Babyetta??
Wiem, że duzo osób poleca Flipa
A teraz się zastanawiam czy warto brac takie rozmiarowe otulacze.. bo jednak cea ich jest wysoka, a niektóre wydaje sie ze starcza tylko na troszkę :(
--
No ja tak planuje pierwsze 2 tygodnie pieluszki jednorazowe stosować
Bladykotku, ta stronka mi się nie otwiera...