Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mój Franko raczkuje w tempie zastraszającym, przy wszystkim wstaje i od dobrych 2-3 miesięcy chodzi przy meblach ale sam się boi. W sumie ma już 15 miesięcy (korygowane 13mies).
katka, tak czytam o teście, który miała Twoja córcia i powiem Ci, że nasz syn, który wcześniakiem nie był, w wieku 11 miesięcy połowy z tych rzeczy na pewno nie potrafił zrobić...
O właśnie tak mi to tłumaczyła fizjoterapeutka, gdy pytałam się dlaczego moja córka zaczęła chodzić w zasadzie dopiero niedawno. musimy pamiętać że norma dla napięcia mięśniowego jest bardzo duża i w niej mieści się także napięcie podwyższone i obniżone. jak u moich wiotkich synów co sliwson miała przyjemność nosić na rękach.
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest ze zgłoszeniem dziecka do przychodni i wizyta położnej środowiskowej w przypadku wczesniaka.
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest ze zgłoszeniem dziecka do przychodni i wizyta położnej środowiskowej w przypadku wczesniaka.
Już ci nie będzie przysługiwać, bo to tylko jakiś czas po porodzie (6 tygodni? )