Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U nas na oddziale mówili żeby kupić, nam też powiedzieli, ale wyraźnie zaznaczyli, że mały nie miał ani razu bezdechu jak u nich leżał. Postanowiliśmy kupić ten na pieluszkę i nie polecam, założyliśmy go może raz, po pół roku sprzedałam na allegro i w sumie to cieszę się, że nie był potrzebny. Natomiast jeśli mały łapałby bezdechy na oddziale czy widziałabym, że spada mu saturacja to zakupiłabym pewnie angelcare, tak dla spokojności :)
czy już na pierwszej wizycie można dobrać okulary.
czym innym jest natomiast badanie dna oka.
więc na grudzień mamy już wizytę w czd zaklepaną, ale zastanawiam się, czy wcześniej gdzieś nie pójść prywatnie, zwłaszcza z Patką, bo na każdym zdjęciu widzę zeza. Macie kogoś godnego polecenia w Warszawie?
Łapią mnie niespodziewanie skurcze, bóle szczególnie przy zmianie pozycji
Poczytaj jakie mogą być skutki uboczne tych zastrzyków które podają w szpitalach, bo chyba nie ma leków bez skutków ubocznych a tu chodzi o dobro malucha
Nie wiem, ile w tym prawdy, niemniej fakt faktem, ze skurcze te nie nabroiły w ogóle.
Zawsze się udawało doczekać do bezpiecznego czasu, ale jak będzie tym razem...nie można tego przewidzieć.
Kurka zadzwonię chyba do gina.
Myślę, ze przy długotrwałym stosowaniu, mogłabyś się niepokoić.
skonsultuj jeszcze te choroby z lekarzem, ale myślę, że lekarz wie co robi.
Na zastrzyki to chyba trzeba do szpitala, przynajmniej mi powiedzieli, że nie da rady inaczej...Może dlatego Nana dostała tabletki? Chociaż one chyba rzadko podawane są, w ogóle pierwsze słyszę.
to chyba bzdura z zamierzchłych czasów