Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Jest mniek zolty. Ptzy kapieli wlasciwie juz tylko pod pampersikiem. Nie wiem jeszcze, jaki plan dnia ma pani doktor na dzis dla synka. Pewnie po karmieniu ok 9 bede wiedziala cos wiecej.
Moj maluch ma massssse mleka w lodowce
Wczoraj lekatka smiala soe, ze mohlabym caly oddzial wykarmic

Bilirubina 8,8, maly idzie do lozeczka 
ze mna na sali lezala matka. Dziecko cudny odruch ssania, ale zle przystawiane obryzlo mamie brodawki. W drugiej dobie zycia rodzice podali mm. Nikt o tym nie wiedzial. Na wizytach mama twietdzila, ze karmi piersia. Poddala sie tak latwo...

Pil spokojnie 20 min. z drobnymi przerwami, odbilo mu sie, zaliczyl drzemke na maminej piersi, dopil jeszcze troche, wciagnal 30ml z butli, a potem, kiedy po przytulakach odnioslam go do lozeczka znow szukal
Nie macie pojecia, jaka jestem szczesliwa...choc pewnie macie.

Tylko 2,5 kg mniej niż Tymo waży

To mój podobnie teraz waży 11700

;

Sytuacja stresująca i jeszcze lekarka sobie po prostu wychodzi, zamiast tłumaczyć. Pamiętam to z poprzedniego szpitala. W toalecie Karta Praw Pacjenta i jak byk napisane, że pacjent ma prawo do wszelkiej, przystępnej informacji na temat swojego stanu zdrowia, a lekarze tak samo wychodzili, albo każde pytanie zbywali tekstem: "natura wie lepiej" (zagrażający poród przedwczesny!).

;

wiec w czym problem zeby sciaga mleko i podawac w butelce, jesli ma odruch ssania
On pieknie chwyta i ssie. Ma ogromna chec, ale zaraz po kilku lykach zapada w stan nirwan uh i jest mordega.
Kruszyna staje sie bobaskiem , a niedawno byla jak mala butelka wody mineralnej 

To chyba dusza czlowiek. Uspokajal, gadal o hpdowaniu dzieciaczkpw i cierpliwosci, ktorej NAM nie zabraknie...moze to i glupie, ale trocje mnie uspokoil.