Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i sobie mysle, ze chyba sama ma jakies zaburzenia kompulsywne, i jak moze mnie ktos taki pouczac jak sama sobie ze soba nie radzi.
- ja wtedy w sumie probuje zagadywac w inna strone, wiem ze On kocha jajka z kindera, wiec go ciagne w tamta strone, mowie, ze nie mam pieniazkow, nie niedlugo ma urodziny/sa swieta i cos tam wymyslam. Ale w sumie takie mega histerii w sklepie jeszcze nie mialam. Plac zabaw to co innego, armagedon nie do opamietania... Dziewczyny co robic w takich sytuacjach? Jak dziecko jest na nie, wrzeszczy i nic nie dociera? Bo ja nie mam pojecia jak sie zachowywac. Ja mam ja ochote w tej chwili rozszarpac jak kolejne prosby i tlumaczenia nie docieraja.
Problem tkwi tak na prawde w naszej reakcji na ich zachowania. Teoretycznie nie powinnam sie denerwowac, jesli ten czlowiek ma inne zdanie, a jednak...tez jestem typem nie znaoszacym sprezciwu
Bo wiecie, sa osoby, ktore nawet jak sie denerwuja to sie denerwuja tak powsciagliwie, jaka ja nie jestem nawet jak jestem opanowana.
I sobie uwaliła jakąś wielgachną. Mówie, że ten nie kupimy bo nie ma miejsca w pokoju i że może jakas drobną rzecz. To sie darła, wyła, piszczała. Ma sa kra. I powiedzialam ze nic nie kupie bo jest niedobra. Wiec nawet ze sklepu wyjsc nie chciala.
Zawsze sobie przypominam o Twoim pomyśle Fran, gdy odhaczałaś w kalendarzu, kto dziś wygrał :D