Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie powinno sie pytac czy prywatne czy panstwowe jest lepsze w ogóle , tylko zrobic risercz we własnym mieście, jedynie to da jakiś obraz gdzie jest lepiej, a gdzie gorzej. W jednym lepsze państwowe, w innym prywatne.
No i brak kontroli, bo jednak w państwowych te kontrole są częste, a w prywatnym przez rok nie było ani jednej. A taki "bat" nad głową robi swoje.
W kontekście dylematów państwowy kontra prywatny chodziło mi tylko o liczebność grup, a co za tym idzie większe narażenie na infekcje.
a przypomnij w jakim mały jest wieku? Dziewczyny, czy Wasze dzieciaki miały problem z jedzeniem w żłobku?
Nie wiem na prawdę, jak to ogarnąć.
Kacha doskonale wiem jakie sa realia. jak ktoś ma mozliwosc
nie oszukujmy sie zadna z nas nie posyla dziecka do zlobka bo to taka cudowna instytucja
dla mnie praca to przyjemność, w domu bym się dusiła, nie czułabym się spełniona, a teraz czuję się kompletna, mama i pracownik
choroby to na pewno duży minus, ale chyba jednak więcej zaufania miałabym do instytucji, która musi spełniać określone normy i podlega kontroli niż jakiejś tam niani, o której nigdy tak naprawdę nie wiadomo do końca, co robi pod nieobecność rodzica...
nie oszukujmy sie zadna z nas nie posyla dziecka do zlobka bo to taka cudowna instytucja tylko dlatego ze musi wrócić do pracy
Wydaje mi się, ze gdyby Mira była ze mną w domu - nie dałabym rady w tak kreatywny sposób spędzać z nia czas