Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
Ja to się tylko boję, że mi się rzuci na szyję i będzie krzyczeć, że chce w domu ze mną być.

[/url]

[/url]
;
[/url]

Taaaaa
''kurka, a w domu to sie taaak nudzila''
Hania ma pierwszą w życiu przyjaciółkęfajne uczucie dla rodzica i duma.:)
[/url]

[/url]
(bo butach też widać)
i miał brzydka mine, w dzieci celowal czyms (pokazywala palcem,jakby bronia
) ,mowil cos do nich ,a olka i kube uderzyl. a potem kazal im isc na dach??? a potem przyjechala policja i zabrala tego pana do klatki. jak to opowiadala,to najpierw myslalam,ze mieli jakies ćwiczenia z policjantami,a może mieli czytana ksiazke.ale ona upiera się,ze nie,ze to naprawdę było
. no ale kurde chyba ktoś by mi w przedszkolu powiedział co nie,ze takie zajście było? bo serio jestem przerazona
;
przerwa 2 prawie dwu miesiączna dała się we znaki + siostra na pokładzie mama która nie ma tyle czasu co by Milcia chciała i masz...

z mojej winy, bo Nadia już biegła do sali umśiechnięta, a ja ją zawołałam, żeby się pożegnała i wtedy już był koniec. Pani ją wzięła i zabrała na salę taką płaczącą. Przez prawie 1.5 godziny chlipała, może nie płakała rozdzierająco, ale bawić się nie chciała, nie była niczym zainteresowana, posikała się u Pani na kolanach - tu tez dałam ciała, bo przed przedszkolem chciała siku, a ja zapomniałam o tym 

więc dodatkowy stres dla niej. U nas w domu też się kilka spraw nałożyło, więc generalnie wszyscy podenerwowani i wyszło jak wyszło, czyli porażka na całej linii. 

Wytłumaczyłam jej dlaczego się boi, lepiej nam się obu zrobiło