Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bo do starszych grup szanse sa praktycznie zerowe
zmienisz date rozpoczecia
Dobrze, że przytulają bo mój syn potrzebuje akurat takiego rodzaju ciepła.

[/url

w tym naszym dwie grupy po 15 osób i owoce/warzywa na każdy posiłek, bliżej (prawie pod domem)... Nie powiem, trochę się rozczarowałam...
, a pani w szoku i mowi, ze wiekszosc rodzicow ma gdzies pilnowanie, tylko siada i dziecko sobie biega ;)

nie no odwolania stwietdzilysmy, ze obie napiszemy, tak zeby zawalczyc do konca, a co ma byc to bedzie. U mnie jest inna sytuacja, ja moge albo zostac z nim w domu (bo jeszcze rok bede z mlodszym) albo dac do przedszkola prywatnego. Ona wraca do pracy i prywatne nie wchodzi w rachube. Musze sprawdzic ile jest dni na odwolanie
Nawet najbardziej oblegane placówki w centrum nie zebrały kompletu w pierwszym naborze. No i z jednej strony świetnie, bo każdy kto chciał się dostać, to się dostał bez najmniejszego problemu. Ale to tylko świadczy o tym, w jak złej kondycji jest moja mieścina, skoro nie ma tu dzieci...
;

ale...ale...jest jeszcze 6 miejsc!
Katka no co Ty gadasz? Tylko 5 nie dostalo.sie?
. serce mi peka,jak placze i mam wyrzuty,ze ja zostawiam. z drugiej strony wiem,ze jak ja zabiorę to kolejny semestr tez będzie przezywac,bedzie się musiala na nowo adaptować, a ja tez w końcu musze isc do pracy. kurcze...