Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url
;

[/url

[/url
[/url]
;

;
;
;
;

Kuba ok. Wstal, ubral.sie i poszedl. Nie byl moze zachwycony, ale normalniee tak. Dominik gorzej, ale tez niezle. Wstal i probowal negocjowac czy aby na pewno jest juz wrzesien
i on musi isc do przedszkola, ze jest spiacy (tu podobny problem jak u Twojej Ninki) no ale poszedl w sumie bez placzu. Tylko widziam, ze w sali juz taki pewny nie byl, lapal mnie za raczke a pozniej, jakk siedziieli w kolku to co chwile zerkal w strone drzwi. No ciezko mi...niedawno ich rodzilam
wlasnie tego zabierania placzacego dziecka obawialam sie najbardziej. Ehhh...u nas tez bylo troche placzacych dziieci (bo grupa mieszana 3i 4 latki).
Prowadzicie pierwszego dnia dzieci od razu na cały dzień?- ja mialam mozliwosc rok temu zaprowadzic o 8 i odebrac przed 13 - tak robilam 3 dni, a po niedzieli juz normalnie do 14.30-15.00 byl.

a po niedzieli juz normalnie do 14.30-15.00 byl.
;
. Teraz wróciłam, zrobiłam lekcje na jutro i zaraz jadę do przedszkola po młoda. U nas dzisiaj mało dzieci, bo pani dyrektor prosiła, żeby dopiero od poniedziałku przyprowadzić, bo remont kończą. Mają takie mieszane grupy dla niedobitków, z którymi rodzice nie mają co zrobić (czyli my). No a od poniedziałku będą jej wszystkie koleżanki i musimy urodzinowy poczęstunek przynieść.
[/url
;