Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
gdy tempka spadła a ja myślałam, że już owu będzie... bo śluz wew.ok, szyjka otwarta a tempka w dół --> pewnie dlatego na naukach NPR przed małżeństwem nauczyciel powiedział nam, że "naturalne" jest stosowanie gumek po porodzie
Nic - czekam na owulkę SPOKOJNIE
Poczekamy, zobaczymy

witajciew jestem tu nowa zarejstrowałam sie tu bo mam problemy staramy sie o dzidziusia pół roku byłam w ciazy po col ale poroniłam p,ozniej na badaniach wyszło ze mam wysoką prolaktyne ale okres mam normalnie badania wykazały ze na usg ze wszystko jest wpożądku a z innych badań zemam okresowy brak jajeczkowania i niedoczynnosc hormonalna jajników ale niedawno byłam w ciaży temperatura jest dobra taka jak ma byc czy jestem zdroaw czy tylko ta prolaktyna na nie zadziałała ????? i czy bede miała dzidziusia ??????????????????????prosze pomuszcie mi miewiem co juz mam robic i co mam otym myslec jesli ktos miał taki problem albo chociasz podobny to piszcie czekam bo jestem załamana
suchaj niemuw mi ze nie szanuje bo szanuje poprostu ni chodzi o ten wykres tylko oto czy kturas miała taki problem ja juz byłam u lekarza i wiem cio i jak ale jesli kturas tez tak miała to zchecia popisze z nia moze na wzajem sobie pomozemy bo to nic innego jak chormony więc jeśli niemasz otym pojęcia zostaw to innym
.
ważne jest czyjeś życie

i czy bede miała dzidziusia ??????????????????????
a pozatym nie powinnaś mi pisać ze niebęde miała nikomu tak niemuw bo sama możesz niemieć
a pozatym nie powinnaś mi pisać ze niebęde miała

ja tylko chce się was dziewczyny zapytać oto czy najpierw wyleczyć tą prolaktyne i starać sie o dziecko czy poczekać z ciążą ??

Niestety, Czarnej już nie ma wśród nas....

Mi to aż śmierdzi jakąś prowokacją bo wierzyć mi się nie chce, że można tak na serio pisać.