Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To chyba nie tak zle,co?
do 13 kg mozna zapinac tylem do kierunku jazdy. tak naoisane i narysowane, to chyba dobrze, nie?
rozebralam ten fotelik, wypralam, obejrzalam
Gdyby ktoś był zainteresowany, to są już wyniki testów ADAC z 2017 r.
od czasu jak przeczytałam całego bloga osiem gwiazdek ADAC mnie już nie jara...
młodszemu kupiłam Maxi-Cosi Tobi 9-18 kg (4 gwiazdki).
fotelik totalnie zjechany na blogu. jak 99% maxi cosi...
No cóż, Wojtek też w Tobi jeździ, ma po Krysi. Na owe czasy, kiedy kupowaliśmy, bywał jednym z lepszych w ocenach. W drugim samochodzie mam Romera Kinga bodajze, od siostry po jej dzieciach dostałam.
Testy i rankingi to jedno, a życie życiem i nie przeskoczysz.
Wszystko zalezy od sytuacji.. Ja jezdze do przedszkola 3 km badz do kolezanki 5, przez centrum miasta, gdzie predkosc w szczycie to 30 km/h wiec nie sililam sie na fotelik za 2000....
To najprawdziwsza prawda. Ale... Te testy to nie dla podniesienia ceny przeciez. Niedawno, ktos wrzucal polski fotelik. Solidnie wygladal, tyle ze bez testow - cena przystepna. Powiedzmy ze daje sie zamontowac w aucie na mur beton, dziecko tez wkomponowane idealnie. Nie bylabym w stanie jednak ze spokojem przewozic calego mojego swiata pozwalajac by to dziecko bylo testerem solidnosci... Z resztą trzeba jeszcze o jednym pamiętać- żaden, najlepszy i najdroższy fotelik nie zabezpieczy dziecka, jeśli będzie źle zamontowany
Z resztą trzeba jeszcze o jednym pamiętać- żaden, najlepszy i najdroższy fotelik nie zabezpieczy dziecka, jeśli będzie źle zamontowany.
Wszystko zalezy od sytuacji.. Ja jezdze do przedszkola 3 km badz do kolezanki 5, przez centrum miasta, gdzie predkosc w szczycie to 30 km/h --
ja bym jeszcze poczytała jak to z tym fotelikiem jest w państwach przez które będziecie podróżować, bo to, że w Polsce coś można, to nie znaczy, że gdzie indziej też...
No ale tak sobie z kolei nie wyobrażam jechać 13-15 godzin