Witam wszystkie kobietki Właśnie z mężem zaczęłam się starać o małą fasolkę więc bardzo się cieszę że trafiłam na to forum bo to całe mierzenie temp to dla mnie czarna magia.Jak na razie korzystam w testów owulacyjnych, mierzenia temperatury i całych tych wykresów nie ogarniam Pozdrawiam serdecznie.
A może założyć na forum - doświadczone pomagają początkującym? Bo wtedy my - początkujące mogłybyśmy się pytać jak analizować wykresy etc - chyba, że ja nie wiem o takim wątku :)
Witam serdecznie :) mam na imię Aśka, właśnie założyłam konto :) mam prawie 29 lat i od paru miesięcy zaczęłam się obserwować :) Wiele dobrego słyszałam o tym portalu na innym forum. Mam nadzieję, że w razie potrzeb pomożecie mi rozwiewać moje wątpliwości :)
Witam :) Mam już 34 wiosny i fasolki wciąż brak :( Obserwuję się od jakiegoś czasu, ale przyszedł najwyższy czas na uporządkowanie swoich myśli i wszystkich "cyferek". Liczę na Waszą pomoc szczególnie w interpretacji :) Pozdrawiam wszystkie starające się o fasolki :*
Hej mam na imię Gosia i jestem tu z Wami od wczoraj. Mam 28 lat i jestem mężatka od 3 lat. Dzieci jeszcze nie mamy, ale własnie zaczelismy sie starac. Mam nadzieje ze poznam tu wspanialych ludzi i bede milo spedzac czas. Pozdrawiam :)
Jestem na forum ślubnym i tam jest sporo dziewczyn, które są też tutaj forumkami i one bardzo mi i innym dziewczynom zainteresowanym tą tematyką polecały tą stronkę :)
Kurcze , to ja chyba też powinnam się przywitac, mimo iż buszuję już od paru dni na forum ZATEM WITAM OFICJALNIE. MAM 29 lat i od roku staramy się z mężem o drugie dzieciątko. To jest mój 3 cykl super obserwacji, wczesniej byłam pewna, że robię wszystko jak należy, widac, że za bardzo byłam pewna. Teraz skupiam się na objawach i obserwacji siebie i sygnałów, które wysyła moje ciało. Stosuję NPR od jakichś 10 lat, ale dużo lepiej wychodziło nam unikanie poczęcia. Staramy się i liczymy na owoce. Serdecznie pozdrawiam
Amazonko Tak, poprzednie starania to był czas 5 miesięcy, tyle, przed pierwszą ciążą starannie stosowałam NPR, robiłam dokładne wykresy, notatki itd. Byłam pewna, że z drugim dzieckiem zajdę w ciąże za pierwszym razem... jest niestety inaczej, dlatego moja obecnośc na tym forum chociaż nie tylko. Liczyła na pomoc, komentarze i świeże spojrzenie ale także służę pomocą.
Prowadzę kartę NPR (taką, że tak nazwę wypełnianą ręcznie) i postanowiłam robic wykres na tym forum. Nie ukrywam, że widziałam tu wiele wykresów które bardzo mi pomogły. Nie za bardzo rozumiem te znaki zapytania na końcu twoich zdań....bo zdanie wydaje się byc oznajmujące...tak??
Witajcie, mam na imię Kasia. Mam 27 lat, od 6 miesięcy jestem mężatką:) Na razie niestety musimy odkładać bobaska, ale już chcę lepiej poznawać swoje ciało.Kiedy przyjdzie czas, może będzie łatwiej:) Pozdrawiam wszystkich
Witajcie dziewczyny!!!! Mam 27 lat i niedawno rozpoczęliśmy z mężem starania, więc postanowiłam do Was dołączyć, coby lepiej poznać swoje ciałko O NPR coś niecoś przeczytałam, ale moja wiedza jest raczej znikoma i mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się to wszystko lepiej zrozumieć i że już wkrótce zobaczę dwie kreseczki na teście Swój pierwszy wykres tworzę sobię w excelu, ale nie ma to jak możliwość podzielenia się doświadczeniami, którą forum z pewnością daje, dlatego jak tylko znjadę dłuższą chwilkę, to wklepie go tutaj Tymczasem pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco i życzę miłego dnia!!!!
Witam dziewczyny !!!! mam 26 lat, niedawno zdecydowalismy sie z narzeczonym na stosunek przerywany, gdyz za 3,5 miesiaca mamy slub, wiec liczymy na szczesliwy traf :) a ja w glebi serca bardzo na to licze :) zamiescilam juz dane i temperaturki na wykresie. prosze o pomoc w interpretacji wykresu :) Milego dnia :) Ela
Witam wszystkie "Nowe" - zresztą tak jak ja Ela, nie za bardzo rozumiem Twoją wypowiedź - liczycie na "szczęśliwy traf" czyli dziecko czy wręcz przeciwnie? Bo jeśli to pierwsze, to stosunek przerywany nie jest najlepszym sposobem zajścia, choć go nie wyklucza