Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Właśnie z mężem zaczęłam się starać o małą fasolkę więc bardzo się cieszę że trafiłam na to forum bo to całe mierzenie temp to dla mnie czarna magia.Jak na razie korzystam w testów owulacyjnych, mierzenia temperatury i całych tych wykresów nie ogarniam

ZATEM WITAM OFICJALNIE. MAM 29 lat i od roku staramy się z mężem o drugie dzieciątko. To jest mój 3 cykl super obserwacji, wczesniej byłam pewna, że robię wszystko jak należy, widac, że za bardzo byłam pewna. Teraz skupiam się na objawach i obserwacji siebie i sygnałów, które wysyła moje ciało. Stosuję NPR od jakichś 10 lat, ale dużo lepiej wychodziło nam unikanie poczęcia. Staramy się i liczymy na owoce. Serdecznie pozdrawiam

Tak, poprzednie starania to był czas 5 miesięcy, tyle, przed pierwszą ciążą starannie stosowałam NPR, robiłam dokładne wykresy, notatki itd. Byłam pewna, że z drugim dzieckiem zajdę w ciąże za pierwszym razem... jest niestety inaczej, dlatego moja obecnośc na tym forum chociaż nie tylko. Liczyła na pomoc, komentarze i świeże spojrzenie ale także służę pomocą.

Swój pierwszy wykres tworzę sobię w excelu, ale nie ma to jak możliwość podzielenia się doświadczeniami, którą forum z pewnością daje, dlatego jak tylko znjadę dłuższą chwilkę, to wklepie go tutaj
Tymczasem pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco i życzę miłego dnia!!!!
!!!! mam 26 lat, niedawno zdecydowalismy sie z narzeczonym na stosunek przerywany, gdyz za 3,5 miesiaca mamy slub, wiec liczymy na szczesliwy traf :) a ja w glebi serca bardzo na to licze :) zamiescilam juz dane i temperaturki na wykresie. prosze o pomoc w interpretacji wykresu :) Milego dnia :) Ela