Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale zaraz sie zemszcze 

podpisuję się obiema łapkami

Ja rozumiem, ze Ty nie mozesz tego zrozumiec. Ja tez kiedys nie rozumialam. Ale uwierz mi na slowo, ze jesli ktoras ze starajacych sie bez skutku porzucila termometr to nie dlatego, ze sie na niego pogniewala. Ale, ze stracila nadzieje, ze to ma sens. Stracila nadzieje, ze sie uda. I albo postawila na techniki wspomaganego rozrodu (gdzie przy takiej ilosci badan hormonalnych, przyjmowanych lekow i USG wykres ma naprawde drugorzedne znaczenie, albo i zadne) albo postanowila sie zupelnie poddac. Czyli jak ma byc to bedzie. Do staran wystarczy obserwacja sluzu. A z jakims samoobserwacyjnym stazem nie trzeba juz misternych zapiskow. Wiesz po prostu jaki sluz jest najplodniejszy i wtedy mozna probowac. Jesli sie jeszcze ma sile. W takiej sytuacji po prostu obserwacje nie maja znaczenia (bo niczego nie zmienilyby w zyciu takiej osoby, ani nie kochalaby sie czesciej, ani rzadziej). Zareczam Ci, ze staraczki z nadzieja, ze samoobserwacja pomoze to najpilniejsze uczennice.Ja uwielbiam samoobserwacje i nie rozumiem jak moze sie komus nie chciec albo twierdzic, ze to strasznie trudne. Ale chyba tacy sa...

niech usunie tę opcję, będą musiały się decydować konkretnie wóz albo przewóz, Rotzer albo angielska..
Ale jak ktos twierdzi, ze to takie strasznie trudne i skomplikowane i uciazliwe i niemozliwe, no to co poradzisz?