Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
auto stalo pod domem i latarnia ale bylam wsciekla
a w grudniu mam egzamin tylko niewiem jak to zrobie bo jedziemy do Istanbulu moj M bedzie mial operacje oczu.Bede musiala w pozniejszym czasie zdawac.

. Poza tym osobiscie znam pare tzw. "mocherow", ktore sa calkowicie do rzeczy. a pod beretem mieszcza o wiele wiecej inteligencji i rozumku, niz co poniektorzy liderzy partii (np. pan D.T., ktory wczoraj podczas debaty w TV wypadl - delikatnie mowiac - dramatycznie
)
ale bylam tylko ciekawa ktora glosuje.No i troche mi przykro jak holendrxy sie smieja z tego cyrku jaki odstawia nasz rzad.A moze Sokrates mial racje i nalezy zostawic przy wladzy tych co sa?Pozdrawiam cala reszte w ten mrozny,ale sloneczny poranek
)
kazala mi sie tylko umowic na zastrzyk Anty D w 28 tygodniu ciazy (profilaktyczny). Moze jeszcze cos sie wyjasni, bo mam dostac wszystkie wyniki w liscie wiec moze cos tam bedzie wyjasnione :) A co do krwi meza to jesli on ma tez Rh- (male pradopodobienstwo ale jednak
) to nie byloby konfliktu i sprawa z glowy.
krytykowalam wszystko co holenderskie,nic mi tu sie nie podobalo,teraz mysle ze to z tesknoty za krajem.To co mioeszkajac jeszcze w Polsce mnie razilo po przeprowadzce przestalo razic bo to byla MOJA Polska.Wszystko sie zmienilo od kiedy na swiat przyszedl moj syn,bo po pierwsze jest On obywatelem Holandii,po drugie w Polsce nigdy bym Go nie miala,a po trzecie po tylu latach na emigracji zaczelam z dystansu patrzec na to co sie w MOJEJ Polsce dzieje i szczerze powiem nie zawsze mi sie to podoba.Ale to zawsze bedzie MOJA Polska i chce dla niej jak najlepiej dlatego w niedziele siadamy w auto i jedziemy na wybory
,
no i ci przechodnie - "swiete krowy" nic dodac nic ujac