Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
  ja poki co musze czekac do piatku na wizyte... mam jakies zle przeczuia... dziewczyny napiszcie mi co to moze znaczyc, bo nie wiem czy mi juz na glowe lekko siada czy wszystko jest ok ( wynika to z tego ze w pierwszej ciazy mialam takie mdlosci, zawroty glowy i w ogole fatalne samopoczucie, a teraz czuje sie bardzo dobrze)
 Ostatnio wzięło mnie na słodycze.. 

a po jakim czasie te mdłości się powinny pojawić?
Ja póki co czuje się świetnie :)
  Także puki możesz to się ciesz i korzystaj z dobrego samopoczucia 

cos w co sama jeszcze nie mogę uwierzyć;)))) wczoraj zaczęłam wymiotować. Straszne uczucie i ręce mi drżały;) Jak to ja od razu myśl: A może? no ale zaraz pomyslalam o tym, ze przecież @ była i seksu nie było... no ale naprawdę ledwo żyłam. Poszłam głupia naiwna i kupiłam test... i... BĘDĘ MAMĄ;)))))

nie wiem jak to możliwe ale nawet minuty na wynik nie czekałam;))))Jaka ja jestem szczęśliwa;))) nie mogę uwierzyć;) jutro idę do gin;) mysle, że moje szczęście ma ok 6 tygodni:)))) nie da się opowiedzieć;) i nie mogę się doczekać kiedy powiem mojemu narzeczonemu;))) bo nie chce przez tel;) hurrrra

no ale zaraz pomyslalam o tym, ze przecież @ była i seksu nie było...
Poszłam głupia naiwna i kupiłam test... i... BĘDĘ MAMĄyyy niepokalane poczęcie czy wiatropylna? Ewentualnie proszę o jakieś hmm rozwinięcie tematu bo brzmi to bardzo abstrakcyjnie. Może jestem blondynką ale z tego co wiem i myślę do ciaży jest potrzebny seks