Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Bo po Waszym rozstaniu on ma prawo ułożyć sobie życie i swoje pieniądze przeznaczać także na swoja kobietę. Wiem - boli, ale taka jest prawda... Ty jak zaczniesz zarabiać i ułożysz sobie z kimś życie to też będziesz miała prawo obkupić swojego partnera na ile pozwolą finanse...
Po waszym rozstaniu portfel Twojego ex męża już nie będzie tylko do twojej dyspozycji...
;
nowe dziecko bedzie mialo luksy i tatusia na codzień a stare nie disc ze bez ojca to jeszcze nędzny ochlap.
--
A ja nienawidzę takiego przekonania że to facet jest zawsze winny.
;
Jej mąż obecny wniósł o zmniejszenie alimentów i bez problemu dostał tylko 250zł na jedno dziecko (ma dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa). Nie płaci nic więcej, bo jak mówił moja koleżanka "ma teraz nowe dziecko i żonę i musi nas utrzymać".
--
takie sytuacje też się zdarzają, dlatego popieram Martę, że oceniamy zbyt pochopnie tatusiów zwłaszcza znając wypowiedź tylko jednej ze stron i to jeszcze na forum internetowym
;

;

;
Po prostu musieli tak zrobić, bo ciężko by im było, a chcą kupić też dom.
;
Sorry musze, bo sie udusze... :P Tatuś chce kupić dom z nową rodziną (podnieść swój status mieszkaniowy) i dlatego dziecko z poprzedniego zwiazku ma ucierpiec i to jest ok ??? serio :OOOO ??? CO moza za zapłacic za 250 zl .... no błagam ...
P dla mnie to nie pojete że to dla hope jest ok. No ale cóż.

;

Monika jeśli świadkowie nie dostali wezwania to tylko ty będziesz i ojciec na rozprawie.
Monia. Z powyższego wezwania wynika, że masz obowiązek stawić się w sądzie, ponieważ sąd Cię wzywa.
sam pogorszył swoją sytuacje finansową.dzieci nie widzial od kilku miesięcy,komornik pobiera mu z wypłaty alimenty.ciekawe czy uda mi się pozbawić go praw.