Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Bo po Waszym rozstaniu on ma prawo ułożyć sobie życie i swoje pieniądze przeznaczać także na swoja kobietę. Wiem - boli, ale taka jest prawda... Ty jak zaczniesz zarabiać i ułożysz sobie z kimś życie to też będziesz miała prawo obkupić swojego partnera na ile pozwolą finanse...
Po waszym rozstaniu portfel Twojego ex męża już nie będzie tylko do twojej dyspozycji...
nowe dziecko bedzie mialo luksy i tatusia na codzień a stare nie disc ze bez ojca to jeszcze nędzny ochlap.
--
A ja nienawidzę takiego przekonania że to facet jest zawsze winny.
Jej mąż obecny wniósł o zmniejszenie alimentów i bez problemu dostał tylko 250zł na jedno dziecko (ma dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa). Nie płaci nic więcej, bo jak mówił moja koleżanka "ma teraz nowe dziecko i żonę i musi nas utrzymać".
--
Po prostu musieli tak zrobić, bo ciężko by im było, a chcą kupić też dom.
Sorry musze, bo sie udusze... :P Tatuś chce kupić dom z nową rodziną (podnieść swój status mieszkaniowy) i dlatego dziecko z poprzedniego zwiazku ma ucierpiec i to jest ok ??? serio :OOOO ??? CO moza za zapłacic za 250 zl .... no błagam ...
P dla mnie to nie pojete że to dla hope jest ok. No ale cóż.
Monika jeśli świadkowie nie dostali wezwania to tylko ty będziesz i ojciec na rozprawie.
Monia. Z powyższego wezwania wynika, że masz obowiązek stawić się w sądzie, ponieważ sąd Cię wzywa.
sam pogorszył swoją sytuacje finansową.dzieci nie widzial od kilku miesięcy,komornik pobiera mu z wypłaty alimenty.ciekawe czy uda mi się pozbawić go praw.