Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bo nie mówię w ogóle że ktoś taki jest.
Bardzo nastawiam, bo nie mówię w ogóle że ktoś taki jest.
Czy ja mam mam prosić na kolanach?? Nie!
Niewiem dlaczego tu tyle pisze się o tym,że to matka musi nalegac na kontakty,że ona jest odpowiedzialna.
stawialam pod drzwiami i nie miał wyjścia.
Jeśli mowa o nim ma sprawiać przykrość to też bym nie mówiła.
Owszem ,próbować można.Ale jak po kilku próbach nie ma efektu to po co się ponizac?
na siłę ustaliłam sądownie wizyty ojca z dzieckiem
robi dziecku na złość, daje klapsy, grozi na wszelakie sposoby.
Zakazała jakichkolwiek starań, bo to on ma się starać, nie ja.
Sędzina też była na sprawach po mojej stronie i generalnie miał przerypane u niej, że olewał dziecko.
Co za luj... A jak często ma widzenia z Misią?
A co zamierzasz dalej???? Zostawisz te widzenia?
Monia,odebranie praw odbiera ojcu mozliwosci.oznacza to ze ojciec nie moze decydowac o dziecku.decydujesz wtedy ty.on nie moze wg mnie nic,nawet zdecydowac czy kupic dziecku loda.
No co Ty? A te spotkania są przy Tobie, czy ona musi gdzieś z nim iść? K*rwa, no zatłuc takiego...
--
decydujesz wtedy ty.on nie moze wg mnie nic,nawet zdecydowac czy kupic dziecku loda.jest pod tym wzgkedem jaj obca osoba.tak ja to rozumiem
Serio pytam, z ciekawości.
to zabierze ją do baby jagi, zamknie w ciemnym pokoju z nią, bez mamy a ta baba jaga będzie ją tam biła i na nią krzyczała.
aaaa i o to chyba chodzi :) Nie mogę :) Nie pomyślałam :)
że dziwi go fakt że zainteresowałam się facetem tuż po rozwodzie.
Pisze w nim, że dziwi go fakt że zainteresowałam się facetem tuż po rozwodzie. On jako żołnierz zawodowy był pewnie wart wyjazdów. Dziwi go że szybko staraliśmy się o dziecko, o drugim nic nie wiedział przez trzy miesiące!! Potem że go opuściłam, nie chciałam wrócić, nie chce dzieci mu dawać. Obiecano mu dom, a jednak nici z tego.
ograniczając pozwanemu władze rodzicielską do współdecydowania we wszystkich istotnych sprawach dziecka dotyczących osoby i majatku"
że może tez uda ci się tylko ograniczyć prawa swojemu ex to nie bedziesz potrzebowała jego zgody na narkoze i zabiegi Dawida