Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tylko czy będę mogła na posiedzeniu o pozbawienie wnosić o pozwolenie na wyjazd? gdyż ona zapyta o powody i wówczas można by wpleść zgrabnie temat...
ja tu w rodzinnym miałam już wiele spraw,wiecznie alimenty,podwyzszenie,obniżenie i tak ciągle coś.więc nieco już oblatana jestem.nie wiem co jeszcze powinnam wiedziec A zasięgałaś języka na temat zwyczajów Waszego sądu
ylko czy będę mogła na posiedzeniu o pozbawienie wnosić o pozwolenie na wyjazd?
Bo można ograniczyć władze rodzicielską,ale sa sytuacje że w niektórych sprawach i tak niezbędna będzie zgoda ojca.
Dziś miała z nim rozmowę na temat paszportów,że chce zabrać dzieci na ferie do UK i potrzebuje im wyrobić paszporty.nie robił żadnego problemu,chętnie zgodził się na wspólny wyjazd do Opola w celu złożenia wniosków
to tak se myślę ze jeśli przyjdzie nam na stałe jechać to też chyba stawiać się nie będzie
bzdurom
my tu mieszkamy od zawsze to mój obecny mąż sie do nas wprowadził a młoda i tak cięzko zniosła mój poprzedni rozwód z jej tatą więc robienie kolejnych rewlucji dziecku nie wchodzi w gre.
Pisze wam że mama chłopca nie zyczy sobie zeby spał na materacu.
Myślę że ashtar chciała się tyko poradzić,a że trafiła na wątek tych mam co to chcą na siłę "pozbyc się" dziecka to już inna sprawa.
Szkoda, że ta kobieta jest przeciwna materacowi bo przecież dla dzieci to nic takiego a nawet fajnie przedstawiony
zarznelabym sie a dala rade - ale mowie to ze SWOJEGO punktu widzenia
nie robie mojemu byłemu takich jazd jak ona nam robi
mieszka za granicą
Nie ma co się wdawać w dalszą dyskusje
trafiłam w stado os, które niestety ale widzą tylko jedną strone (strone matki)
synowi nie dzieje się krzywda spędza z nami sporo czasu.