Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
Ja czeresnie od lat 'przebieram' przed jedzeniem.

),która za priorytet stawia wyleczenie dziecka ( a nie przepisuje tone lekow,bo ma z tego np.jakis zysk). No nie wiem. Ja mysle,ze nie robialabym jakiś problemów. A lekarza można zmienić zawsze. Jeśli Ty tlko czujesz,ze jest w porządku,ze możesz faktycznie Jej ufac,jakoby oddac w Jej rece zdrowie dziecka (bo przecież to nie żaden znachor,co kaze Ci nie leczyc dziecka czy co) to ja bym nie panikowala
. Jest wielu innych lekarzy,ktorzy nie podpisali zadnej dekalracji, a strach być pod ich opieka....
jeśli ktoś zdecydował się na dany zawód to chyba powinien wiedzieć czy jego wykonywanie jest zgodne z wiarą czy niekoniecznie
W dzisiejszych czasach mamy ten komfort, że jako klienci możemy wybrać "usługodawcę", który nam najbardziej pasuje.
Ale nie wydaje mi się, żeby to mogło kolidować z jego pracą. No chyba, że nie zgadza się na podawanie szczepionek wyprodukowanych przy użyciu linii komórkowych z abortowanych płodów

I sam fakt jedzenia takiego mięsistego robala - bleeeeeeeeeeeeeeee
;

;
;

chwilę schnął na słońcu i jak na razie chodzi ale marnie to widzę, bo szybka jeszcze się skrapla jakby....
;
;
;
Piszę co prawda sama, ale tak jakoś zblokowałam się ostatnio

) no ale jestem z niej dumna i magisterką na pewno też nie zlecę, choć nie potępiam, każdy robi jak uważa
Teraz szukałam kogoś kolezance ale ma tak ciężki temat, że nikt nie chcę się za niego zabrać...
a inni zarabiają 
WIem, ze jak ja napisze, to bedzie dobrze 
ani wyrażania szacunku.

i oczywiście okazało się, że ten pajac przy przepisywaniu zrobił 16 błędów ortograficznych, pominął zupełnie interpunkcję itp.