Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Szczerze zazdroszczę, bo ja niestety lubię popadać w skrajności
a teraz czasem mi się tęskni...
Lekarka podejrzewa ucisk nerwow i wszystkie moje objawy tez na to wskazuja.
Ambraa strasznie Ci wspolczuje tej sytuacji. Gratuluje odwagi i opanowania. My z mężem kiedyś udzielalismy pomocy rowerzyście potraconemu przez tira który sie nawet nie zatrzymał. Na szczęście tutaj rowerzysta wyszedł calo z wypadku. A policja nas męczyła czemu nie pojechaliśmy za tirem żeby numery rej. spisać. Chyba każdy normalny najpierw udzielalby pomocy rannemu. W dodatku nikt oprócz nas się nie zatrzymał. A ruch był duży. Też to przeżyliśmy. Teraz pewnie będziesz musiała się stawiać na rozprawy, przesłuchania itd.
O matko, Ambraa, nie dziwię się, że przeżywasz, strasznie to wygląda :((( A Ty zrobiłaś co tylko mogłaś...
Ambraa wspolczuje przezyc i wierze ze gdzies tam bedzie to w Tobie dlugo siedzialo ale przeciez nie moglas nic wiecej zrobic
mnie przeraza ilosc pijanych kierowcow; wlasciwie na drodze najbardzie sie boje wlasnie pijakow a potem kierowcow TIRow zza wschodniej granicy zupelnie nieprzestrzegajacych przepisow
Ostatnio u znajomych jeden z gosci - facet na stanowisku, wydawaloby sie inteligentny itd - twierdzil ze jak wypije na poczatku imprezy piwko czy dwa to bedzie mogl po tych 3 godzinach jechac. na szczescie gospodarze "zapodziali" gdzies jego kluczyki
--
Ja to nawet gdyby znajomy po alkoholu wsiadl za kolko to zadzwonilabym po policje. 3 lata temu taki pijus wjechal w moich rodzicow. Oni przezyli, ale auto do kasacji - tylu nie bylo, az strach.pomyslec co by bylo gdyby ktos z tylu siedzial moim zdaniem pijanych kierowcow zabijajacych powinno sie traktowac jak mordercow dzialajacych z premedytacja. Przez lata tylko narzedzie zbrodni sie zmienilo
Lekarka już nawet myślała o usztywnieniu ale to są obydwie dłonie i przeraza mnie myśl operacji o jak sobie z małym dzieckiem poradzić.