Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
(a moze zaluj??)Hyde, ja zadnego filmu na podstawie Sparksa nie omine! zawsze i wszedzie.
oj boli... na tańcach rozruszam:) jak na razie chodzenie to nie problem ale musze dupsko trzymać w jednej pionowej linii, żadnego wypinania się hihihi
;
) zbiłam sobie tak kość ogonową, e przez 6 m-cy ne mogłam normalnie usiąść, chodzić, leżeć - ból był taki, ze pamiętam go do dziś - a było to ok 30 lat temu. Nie wiem czy to było stłuczenie, czy złamanie, czy cokolwiek, bo moja mam oczywiście uznała, ze to moje widzimisię i do żadnego lekarza mnie nie zabrała - a cierpiałam naprawdę baaaaardzo przez pół roku.
Ale jakby Cię jednak bolało to przejdź się do lekarza.
w jeansach szlas? ja juz sie nauczylam ze jak taki mroz to nie ma nic gorszego niz jeansy bo blacha sie na nogach robi

No... i podkolanowkach.... no i...
Teoria ale jak w butach bez skarpetek?

kupienie jakichkolwiek to dla mnie koszmar
ja mam jedne trekkingi, kozaki, sztyblety, czulenka (nie noszone), baleriny, kalosze zimowe (na wyjscia z psem) i jedne sandaly
;

natomiast przy okazji porzadkow zawsze pozbywam sie butow z poprzwdnich sezonow (mam zasade, ze jak czegos rok nie zalozylam to juz nie zaloze
). I to nie tak, ze nie lubie butow. Po prostu nie widze sensu kolekcjonowania butow z poprzednich sezonow, ktorych juz nue zaloze