Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
2 łyżki oleju kokosowego nierafinowanego,4-5 łyżek sody kuchennej, 1/4 łyżeczki sproszkowanej stewii (lub ksylitolu), kilka kropel olejku miętowego.
Elfika, bo soda ściera szkliwo, dlatego wybiela.
Domowe sposoby, jak w wielu innych wypadkach, przez pewne środowiska polecane nie są i nie będą, bo sa po prostu za tanie
No nie zgodzę się...soda wybiela też np. materiały i to nie dlatego, że coś z nich ściera Podobne działanie ma woda utleniona, ale jak z niej zrobić pastę to nie wiem ;) Wiem, ze są osoby myjące po prostu polewając nią szczoteczkę.
Czytałam o takich mieszankach do mycia zębów jak poleca adrianna i wiem, że wiele osób sobie chwali, a właśnie często były to osoby z problemami.
Domowe sposoby, jak w wielu innych wypadkach, przez pewne środowiska polecane nie są i nie będą, bo sa po prostu za tanie
No ja nie spotkałam takiego, który poleca np. syrop z cebuli zamiast aptecznych środków typu cukier+konserwanty+1% wyciągu z czegośtam.
dajmy dyplomy tym, którzy są co bieglejsi we współpracy z wujkiem Google.
to nie wiesz, że na 28dni więcej specjalistów niż Akademia Medyczna wydała?
ja tez spotkalam wielu lekarzy ktorzy polecaja metody naturalne, poczawszy od pediatrow przez diabetologa na onkologu konczac
Mój mąż pracował jako przedstawiciel hurtowni farmaceutycznej i nawet nie wiecie jak malutki prezencik dla kierowniczki potrafił zwiększyć sprzedaż sprzedaż różnych produktów w określonej aptece (oczywiście tych bez recepty, o które zazwyczaj pyta się farmaceuty). A przedstawiciele, którzy trafiają do lekarzy mają większe możliwości.
A jak czytam o chorobach na wątku 1-3 to jakoś odnoszę wrażenie, że się tam też poleca zupełnie inne sposoby, niż cebula i czosnek. Ale zapewne to moja teoria spiskowa
podobnie jest z syropem z czarnego bzu czy czystkiem
Ale to zupełnie obok tematu, bo jednak te dwie branże trudno do siebie porównać, przynajmniej wg mnie.
W ogóle nie pracuję z myślą "ile z tego będę miała". Wolę mieć zadowolonego klienta, który kupił to co mu potrzebne (przynajmniej potencjalnie, jak to w wypadku ubezpieczeń).
Mi rok temu okuliatka powiedziala, ze korekcja laserowa jest be.. Mooniia uswiadomila mi czemu...
braku info o koniecznym myciu buzi po sterydzie nie wspomne...
ale podejście większości lekarzy jest chyba podobne do Twojego(tylko w miejscu klient wstaw pacjent):
O braku info o koniecznym myciu buzi po sterydzie nie wspomne...
Wiecej zarobi okulista na mnie jako krotkowidzu z conajmniej jedna zmiana dioptri rocznie niz na braku wady z powodu korekty...
Zaloze sie, ze Twoje oprawki ze szklami kosztowaly wiecej. Wiec tyle z doboru gratis.
Ale wiem tez ile jest wtornych analfabetow nie czytajacych ulotek.
I mam też znajomych w środowisku medycznym, którzy twierdzą, że coraz więcej osób wybiera takie zawody tylko i wyłącznie dla kasy. I przy okazji- tacy lekarze są niedouczeni, bo im się nie chce dokształcać.
Nie mają podejścia do pacjenta, nie raz zachowują chamsko, opryskliwie, nie udzielają informacji, nie słuchają pacjenta. Jak komuś mało, to może niech zajrzy na ostatnią dyskusję "z maluchem w szpitalu".
To, o czym piszesz to akurat cechy charakteru niezależne od ukończonego kierunku studiów.
Znam dużo prostsze kierunki, które gwarantują wyższe wynagrodzenie niż pensa lekarza.
Ale tam jest dyskusja osób, które nie mając zielonego pojęcia o zawodzie pielęgniarki/lekarza chcą pouczać owych, jak powinni wykonywać swoje obowiązki-mam na myśli stricte techniczne sprawy.
Dziewczyny, pomóżcie mi. Jak poprosić o pomoc eksperta, to znaczy gdzie są podane te osoby? Czy ta opcja jeszcze działa? W instrukcji jest napisane, że musze wybrać eksperta, ale ja nigdzie nie widzę tej listy. Ślepa jestem czy jak??