Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
) i mieliśmy całą łazienkę zalaną, sprawa rozeszła się po kościach, sąsiadka mówiła, że zgłosi, ale nigdzie nie zgłosiła. W ciągu około dwóch miesięcy (nie wiem dokładnie) sąsiadka była dwa razy u nas, że leci jej po ścianie, sprawdziliśmy wtedy wszystko dokładnie u nas sucho, nigdzie wody nie ma, ani nic. Kilka minut temu przyszła sąsiadka do nas, że zgłosiła sprawę do PZU i przyjdzie nam rachunek, bo ona remont chce zrobić. Można coś z tym zrobić? Nie mamy ubezpieczenia, a powiem szczerze, że nie stać nas by zapłacić kilka tysięcy złotych, znając życie, pewnie tyle będziemy musieli zapłacić.
Jakbyśmy teraz ubezpieczyli mieszkanie, to wtedy, jakby to była rzeczywiście nasza wina, to nadal my pokrywamy z własnej kieszeni czy już z ubezpieczenia by poszło?
Ubezpieczenie mieszkania chyba nie obejmuje zalania sąsiada - wydaje mi się, że to z polisy OC idzie raczej
Często tez wykupując polisę na samochod można wykupić polisę na mieszkanie, moze byc taniej.

[/url
[/url]
;
[/url
[/url]
więc stałam się ufoludkiem.

Luksusy jakich mało.... Nie miałam odwagi zapytać, czy jedzą tylko "cielęcinkę zadnią"
Przykład wczoraj znajoma
Także na mnie nie robią wrażenia uwagi ludzi, którzy znają temat tylko w teorii. A porównywanie zwierząt do dzieci tylko mnie śmieszy.