Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hania89: Przykład wczoraj znajoma
Haniu, wiesz co.... Ja jestem dzieciata, ale uwierz mi, że pewnie dokładnie tak samo bym zareagowała jak niedzieciata znajoma....

Chodzi tu o higienę...ech kurczę nie pomyślałam że ktoś tu może pomyśleć jak moja koleżanka
Jeśli matka uznaje że toi toi jest niehigieniczny to jedynym rozwiązaniem są krzaki jeśli jest daleko od domu...
A ktoś tu mówi o sikaniu na klatce?
Są specjalne samochody serwisowe do tego. Tam, gdzie jeżdżę nad morze, jest zorganizowany przy wejściu na plażę kącik z toi-toi'ami właśnie i w czasie całego pobytu jeszcze ani razu nie trafiłam na brudny kibelek. Chyba mam wyjątkowe szczęście, bo każdy zawsze lśnił czystością :P A ludzi przez tę plażę jednak się trochę przewija przez cały dzień, mimo że to odludzie.

On tego raczej nie wypije, ale...
Uwaga, wyżalam się. Trochę mi ulży...
mam nadzieje, ze limit pecha juz wyczerpaliscie, ale doskonale Cie rozumiem. Jakis miesiac temu mialam podobny Armagedon (najpier starszy chory, potem mlodszy zapalenie oskrzeli, na to jeszcze szycie nogi starszego i moj palec w szynie)' serio, myslalam, ze juz w psychiatryku wyladuje
bo ja jeszcze ciagle z tym wszystkim sama. Wiem, ze to marne pocieszenie, ale to na serio sa problemiki, a nie problemy
;