Iwa myslisz ze rowerek moze duzo pomoc przy odchudzaniu i ile razy dziennie jezdzisz i jak dlugo??Ja mam rowerek gdzies tam na strychu moze go zniose??
no bo jak wy zgrabne laski to po co sie odchudzac macie... ja mam do zrzucenia 30kg zeby pokazac sie w jakiejs fajnej kreacji na weselichu w sierpniu :)
marta dopiero zaczęłam, pozatym nie mam czasu na długie jeżdżenie i często w ciągu dnia, bo pracuje itd. tylko wieczór mi zostaje - dzisiaj 25 min. na 3 (obciażenie)
no u nas bedzie 29go wiec jak ty bedziesz balowac to ja kiecki bede szukac hehehe
Marta ja jezdze na rowerku srednio ok 45-60min dziennie. nie moge jezdzic z duzym obciazeniem ze wzgledu na problemy z kolanami wiec jezdze na srednim. w ciagu godziny przejezdzam ok 13km sporadycznie zdarzy mi sie pojezdzic 1.5godz i zrobic 18kilosow ale wtedy musi byc juz na prawde jakis dobry film w TV. jutro wracam do pedalowania po tygodniowej przerwie bo najpierw przez wyjazd a pozniej przez @ odpuscilam
A ja mam impreze w sobotę i UWAGA- CHWALE SIĘ- kupilam sobie sukienke o rozmiar mniejsza niz ostatnio :)
Przed główna imprezą czekają mnie jeszce piernikalia- czyli zjazd rodzinny. babcia mojego M bedzie obchodziła 80 urodziny. Najgorsze jest to,że ona non stop coś ładuje na talerz :/ Nie znosze tego :/
marta - o co pytasz, bo nie zrozumiałam chyba???? stosuje tylko Vitalię - to przeciez dieta więc co jeszcze mam stosować??? łykam Bio CLA i jazda na rower
Iza ja też się nie wypowiem w tym temacie :) One nie jedzą nie chudna - źle :/ ja jem jak najęta nie tyję - źle :/ no i gdzie tu sprawiedliwość??
Delektuję się Karmi i obiadam ciasteczkami ... oczy mi sie zamykają i chyba zaraz wskoczę pod kołdrę. Antośka pobiła dziś wszelkie rekordy w niespaniu i jedzeniu - obudziła się po 15 i nie spała do 19 (przysypiała na minutę i zaś wielkie oczyska) w tym czasie jadła 120; 80; 90; 50 ml ... chciała jeszcze ale zapchałam ją smoczkiem i nareszcie zasnęła. W między czasie był cyc
And moj maz tez tak ma... kurde ciezko go wykarmic zeby chociaz kilogram przytyl a wcina takie ilsoci ze szok....
Marta ta moja dieta jest dosc restrykcyjna bo przechodzisz przez konkretne fazy no i po przejsciu fazy nr 2 i uzyskaniu wagi musisz przejsc plan utrwalajacy 10dni za kazdy stracony kilogram. mozesz poczytac o niej np TUTAJ
Aniu poczytalam o tej diecie!!!Bardzo interesujace pod tym wzgledem ze nie ma wytycznych jesli chodzi o pore jedzenia, moze sie skusze!!!A jak tobie idzie z ta dieta??